Artık TÜRKİYE'DE çok ama çok tuhaf işler oluyor. Olanı biteni şimdi yazmak öyle kolay değil. Çoğumuz var ki her olup bitenin nedenini içeride arıyor. Yazmaya ve ince mesajlar vermeye devam edeceğim.

Her olup bitenin nedenini içeride arayanlara tek lafım var. Yok, öyle bir şey! Üzerimize gelenler, bizden görünse de emri verenler YABANCI!

Son birkaç yıla bakalım hep dışarıdan müdahale değil mi?  

7 Şubat MİT krizi

17-25 Aralık Fetö’nün operasyonu

 Ve en çok bizi etkileyen 15 Temmuz darbe ve işgal girişimi. Bunları düşündüğümüzde YABANCILARIN yazdığı senaryoyu elbette içeride de birileri oynadı.

Geleceğe yönelik planlarını yapanlar umudunu yabancılarda bulanlar, hiç bitmedi! Dün de bugün de yarın da sayıları çok, çokta olacak! Çünkü yabancıların safında yan yana gelenler PARAYI buluyordu!.

Yabancı sermayedarların, küresel baronların hesaplarını elbette kestirmek zor değil. Artık herkes biliyor ki dünyadaki en güçlü iki aile Rothshildler ile Rockefeller'dir Büyük toplantılar, yuvarlak masa toplantıları ve verilen küresel çapta kararlar.

Şimdi hesapları Ortadoğu’da yoğunlaşan Küresel Baronların iki eksenli kutup gibi dünyaya hakim olma planları hiç bitmeyecekti!

Şunu açıkça artık söyleyebiliriz. Onların planı hiç bitmez.
FETÖ Rockefellerlerin bir planıydı CIA projesi olarak hayata geçirilmişti. Ancak başka şeylerde var ki Rothshildlerinde planı vardı. Ben en önemlisini size kısaca yazayım SADAT!

15 Temmuz’dan sonra çok operasyonlar yaptık. Kısacası Rockefelerlere kafa tuttuk! TÜRKİYE’de Rockefellerden boşalan yerlere Rothshildler bir, bir yerleşiyor.

Acaba Rothshildler ile işbirliğinde miyiz? Yoksa Şeker fabrikaları Rothshildlerin emrinde mi olacak!
Ben bilmem sadece sorarım.

SADAT Rothshildlerin bir projesi midir? Yoksa SADAT içimizde hain bir plana ortak mı oluyor?          Ben bilmem sadece sorarım.

O zaman bir bakalım. Son bir yıl içerisinde on binlerce Afgan ülkelerinde devam eden güvenlik ve ekonomik sorunlar nedeniyle yasa dışı yollarla İran sınırından TÜRKİYE’ye giriş yaptı. Yasa dışı yollarla ülkeye giren Afgan mültecilerin 2 bin 500’ü güvenlik güçleri tarafından Erzurum’da toplanma merkezine gönderilip, buradan da ülkelerine gönderildi. Ancak hassas olan bir konu var. İran sınırından gelmeleri!

İran’da yaşayan Afganların sayısını azaltmak için İRAN Afganların Türkiye sınırının sıfır noktasında geçmesine rahatlıkla izin veriyor! İran sınırından TÜRKİYE tarafına geçerken herhangi bir engelleme yok! Acaba bu durum birilerinin planlı bir organizesi olabilir mi? Mesela CIA’nın

Acaba buraya gelen mültecilerin arasında AFGAN mülteci kamuflajına giren EL Kaideciler olabilir mi?

SADAT bu gelen mültecilere kamplarında eğitim veriyor olmuş olabilir mi? Afganlardan TÜRKİYE’de paralı asker yetiştiriyor olabilir mi? Afgan mülteci kamuflajına giren El Kaidecilerin Afganistan-İran trafiğini CIA yönetmiş olabilir mi?

Ben bilmem bir düşünün derim.

Satranç strateji ve düşünmeyi geliştiren bir oyundur. Büyük hesaplar var! Ve satranç oynanıyor!