Böyle sıkıntılı, bir günde futbol ile alakalı yazı yazmak içimden gelmiyor. Kaybedilen canlar, yazdığımız yazılardan daha önemli.
O yüzden kısaca; dün akşamki kazanılan önemli galibiyete değinmek, istiyorum.
                   ****
İlk yarı,hem Çekler hem de biz, istenilen gol pozisyonlarını üretemedik.Rakibe,kalemizde bir pozisyon vermemizi, rakibin atak organizasyonlarında istediklerini yansıtamadıklarına bağlıyorum.
                    ****
İkinci yarı, çok farklı bir Türkiye izledik.Daha ayağa pas yapan, daha organize ataklar sergileyen bir Türkiye izledik.
Gol bulmamız gereken dakikalarda, Serdar Aziz'in akıllıca takibi 1-0 öne geçmemizi sağladı. Ayrıca Serdar'ın pozisyonu; bariz gol şansı olduğu için kartın rengi kırmızı olmalıydı.

                   ****
Golden sonra, maçın hakimiyetini elimize aldık.Arda'nın harika performansına, ya gol ya da asist yakışır, diye düşünürken Hakan Çalhanoğlu'na müthiş bir pas attı ki; Hakan'ın o golü kaçırma şansı yoktu ve böylece Çalhanoğlu, harika gol vuruşuyla farkı açmamızı ve daha rahat oynamamızı sağladı.
                   ****
Birkaç maç önce, "Fransa biletini kaçırdık" diye; kendi kendimizi yerken, harika bir şekilde kendi biletimizi,yine kendimiz aldık diyebiliriz.İzlanda karşısında alınacak tek bir puan bizi play-off'a gönderecek.
                   ****
Ankara'da yaşadığımız elîm olaydan dolayı,tekrar ulusumuzun başı sağolsun...