Ay öğle saatlerinde 12:41 Güneş Boğa burcuna geçiyor. Ay Boğa burcundayken dünyasal zevkler ön plandadır.
Soyut olanı değil somut olanı tercih edecek ve keyif aldığınız konular ön planda olacaktır. Günü sanatsal ve keyif ve zevk aldığımız konulara yönelik geçireceğimiz bir süreç yaşanacaktır.
ÖNEMLİ GEZEGEN HAREKETLERİ:
Birkaç gündür durağan halinde olan Plüto en sonunda geri hareketine başlıyor. Saat 06:54  itibari ile başlayacak olan bu hareket 26 Eylül’e kadar sürecek ve bu süreçte Plüto’yu ilgilendire. Yakıp, yıkma, yeniden yapılandırma. Güç kullanımı ve gizlilik konularında sorunlar yaşanacaktır…
Geçmişte yarım kalmış olan, araştırmaya ve derine ulaşma konusunda bitmemiş konulara yönelmek içinde bir fırsat olarak değerlendirilebilir ayrıca…
Saat 07:44 itibari ile  Venüs Uyumlu Ay Düğümleri açısı ile ikili ilişkiler ve sanatla alakalı konularda olumlu adımlar gelişebilir ve umutlar yeşerir. 
Akşam üzeri saat 18:31 itibari ile  Merkür  Mars parelel açısı ile, zihinsel açıdan bir tetiklenme, harekete geçme, olayları başlatma düşüncesi gelişebilir. Agresyon ve şiddet içeren düşüncelerde olması mümkündür.
Sözlü ve yazılı ifadelerde öfke, pervasızca söylemler izlenebilir.
Gece saat 02:06 Ay Üçgen Pluto acısı ile uykuya denk gelen bu saatlerde derin rüyalar ve derin farkındalık yaşanması mümkün.  Okült konularda çalışmalar yapmak için çok iyi bir zamandır. Sezgiler güçlü ve derin olacağından normal zamanlarda ulaşamayacağınız bilgilere bu saatlerde ulşabilirsiniz.
Sabah saat 09:10 Ay Altmışlık Chiron acısı ile duygusal tedaviler için çok olumlu bir açıdır. Kendimizi hassas hissedebiliriz bugün.. 
Pazartesi günü bu etkiler ile günü etkiler altında günü geçiriyoruz.
Bazen gökyüzünde siyah buIutIar oIur; gökyüzü bu siyah buIutIar yüzünden değişmez ve bazen beyaz buIutIar da oIur ve gökyüzü bu beyaz buIutIar yüzünden de değişmez.
BuIutIar geIirIer ve giderIer gökyüzü baki kaIır. sen gökyüzüsün ve düşünceIerde  buIutIardır. Eğer düşünceIerini titizIikIe izIersen,eğer onIarı kaçırmazsan,eğer onIara doğrudan bakarsan iIk şey bunu anIamak oIacaktır ve bu çok büyük bir anIayıştır.
Bu senin aydınIanmanın başIangıcıdır. 
Artık sen uykuda değiIsin,artık geIip giden buIutIarIa özdeş değiIsin,  artık sonsuza dek baki kaIacağını biIiyorsun.
Sağlıka