Kim Kimdir?
Beste Uyanık
6 Mart 1987'de İstanbul’da doğdu. Adını ünlü doktor ve bestekar Prof. Dr. Alaattin Yavaşça koydu. Fen matematik okuduğu için , Mühendis olacak diye beklenirken modaya merak sardı ve New York’taki Parsons School of Design’a gitti. 2 yıl sonunda dikiş makinasıyla olan savaşını kaybetti.Daha sonra NYU ‘dA Medya, Grafik Tasarımı ve Ekonomi bölümlerini bitirdi. Yüksek lisansını da Medya Sanatları üzerine yapan Beste, New York Film Academy’de oyunculuk eğitimi aldı.New York’ta Amerika’nın önde gelen dergi ve televizyon kanallarında editörlük yaptı. Dünyaca ünlü organizatör Preston Bailey’nin internet ve televizyondan sorumlu editörü olarak çalıştı.2012 yılında Türkiye’ye kesin dönüş yapan Beste, Dialog Egitim Merkezi’nde spikerlik, sunuculuk ve diksiyon eğitimi aldı.Yurtdışında 7 yıl boyunca Lime Rock Park Nascar Araba Yarış Merkezi’nde lisanslı ralli pilotu olarak 100’den fazla araba yarışına katıldı. Off-Road ve pist yarışları uzmanlık alanları. Beste Uyanık, pazar günleri CnnTürk ekranlarında Özel Sektör programını sunuyor ve ekonomi haberleri yapıyor..
Medya Dünyası 
Gizem Gündem ile Moda Gündem'i
Her pazar 13.00'da Artı 1 Televizyonunda ekranın en renkli moda programlarından birisi yayınlanıyor. Gizem Gündem'in sunumuyla ekrana gelen programda modaya dair her detaylı bulabilmek mümkün. Gizem Gündem İtalya’da IED’de (Istituto Europeo di Design) Moda ve Tekstil tasarımı üzerine lisans eğitimini Moda ve Sinema ilişkisi üzerine Yüksek lisans eğitimini derece ile tamamladı.Ardından Patrizia Pepe’de ve Cheap Monday’de tasarımcı olarak çalıştı.Halen farklı markaların moda ve koleksiyon danışmanlığını da yapan Gündem Moda Gündem'inde modaya dair pek çok detayı izleyiciye tüm samimiyetiyle yansıtıyor. Modaya dair en yeni gelişmeleri ve detayları öğrenmek istiyorsanız başarılı ve güzel sunucu Gizem Gündem'in Moda Gündem'ini kaçırmayın.  
Tarihe İmza Atanlar
Geçmişten günümüze kadar tarihin gidişatını değiştiren, Türk ve Dünya tarihinde unutulmayacak izler bırakan isimleri ve hayat hikayelerini izleyiciyle buluşturan Tarihe İmza atanlar her pazartesi  23.30'da Başarılı sunucu Derya Seçkin'in sunumuyla ekrana geliyor.  Daha önce Tarih Bahçesi adlı programı sunan Seçkin 2 yıldır her programın arşivlik değer taşıdığı hem sunuculuğunu hem kurgu yönetmenliğini hem de yapımcılığını üstlendiği Tarihe İmza Atanlar'ı izleyiciyle buluşturuyor. Tarihe İmza Atanlar ekranın en özgün ve sıra dışı programlarından bu nedenle her pazartesi Derya Seçkin ile tarihe imza atanlara yakından bakmak gerekiyor. 
Haftanın Kitabı
Bu Kez Çok İleri Gittik
Tabuları yıkan adam Norman G. Finkelstein’ın 50 farklı dilde yayımlanan ve yurt dışında ses getiren kitabı “Bu Kez Çok İleri Gittik” Tuti Kitap’tan çıktı! İsrail’in yayılmacılık politikasına ve Siyonizm’e karşı duruşuyla tüm dünyada ilgi gören yazar Norman G. Finkelstein, orijinal ismi ‘This Time We Went Too Far’ olan ‘Bu Kez Çok İleri Gittik’ adlı kitabında ‘İsrail’in geleceği ve ekonomik çıkarları adına Yahudilerin II. Dünya Savaşı sırasında yaşadığı trajedinin ve hatırasının birileri tarafından sömürüldüğünü’, ‘masum bir halk üzerinde katliamın bir silah olarak kullanıldığını ve bunun da kendisini kurban olarak sunan İsrail Devleti’nin dünya üzerindeki en korkunç askerî güce sahip olabilmesi için tasarlandığını’ akıcı bir dille anlatıyor. Bu sıra dışı ve cesur kitabın ilk bölümü İsrail’in Gazze saldırısının arkasındaki esas sebepleri ve Uluslararası Af Örgütü’nün ‘22 günlük ölüm ve yıkım’ olarak adlandırdığı kayıtları analiz ediyor. Daha sonra da İsrail Ordusu’nun, ablukasındaki Gazze’ye insani yardım götüren Mavi Marmara Gemisi’ne asker çıkarması ve sonrasında Türk vatandaşları da dahil çeşitli ülkelerin yardımseverlerinden oluşan tam 9 kişiyi uluslararası camianın gözü önünde öldürmesi ve filodaki yolcuları rehin alınmasıyla sonuçlanan uluslararası sorun ve Türkiye’nin rolü analiz ediliyor.  Norman Finkelstein bu kitabın yalnızca bir matem olmadığını, umut için de bir zemin oluşturduğunu, Gazze’de durmayan kanın dünyanın vicdanını harekete geçirdiğini, etkili bir şekilde kuşanıldığında hakikat ve adaletin güçlü silahlara dönüştüğünü düşünüyor ve şöyle diyor: “Benim umudum şu ki bu kitap bu mücadeleyi sırtlayacak ve sonunda herkesin, hem Filistinli hem de İsraillilerin hak ettikleri biçimde yaşamalarına imkân sağlayacak.”
Müzik Dünyası 
Kendine İyi Bak 
Şarkıcı Semra San Kendine İyi bak şarkısıyla ses getirmeye devam ediyor. Sözleri Hakkı Yalçın ve Yusuf Güney'e ait yeni single çalışmasında genç şarkıcı klip çalışmasında Yusuf Güney'le düet yaptı. Klip yayınlanır yayınlanmaz izlenme rekoru kırarken klibin yönetmenliğini Erkan Nas üstlendi. Prodüktörlüğünü Fatih Aksoylu'nun yaptığı çalışma her geçen gün daha çok dinleyene ulaşmaya devam ediyor. Güzel şarkıcı Semra San'ın ismini önümüzdeki günlerde daha sık duyacağız.