Sevgili Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar;

Geçtiğimiz hafta sonu Şişli Down Cafe kozmetik bloglarının etkiliğine ev sahipliği yaptı.

Gazeteci blog yazarı Nihal Yeşiltaç Oran,  her yıl sonunda düzenlediği bloggerlar arası hediyeleşme etkinliği için bu yıl Şişli Down Cafe'yi tercih etti. Hüzün Sarısı ile Hediyeleşme 4 adı ile geçen organizasyona alanında güçlü 10 blog yazarı ve gazeteci Funda Erkoç katıldı.
Etkinliğin sponsoru ise Mineaderm cilt bakım markası oldu. Bloggerlar markanın ürünlerini  tanırken sürpriz hediyelerle de mutlu oldular. 

Organizasyon ile ilgili etkinlik sahibi Nihal Yeşiltaç Oran "her yıl aralık ayının ilk yarısı blog yazarı arkadaşlarımla toplanıp birbirimize hediyeler alıp, yeni yılın gelişini kutluyoruz ve bu 4.yılımız artık gelenekselleştiğini düşünüyorum. Her etkinlikte bir tane sponsorumuz oluyor. Bu defa Mineaderm bizimle oldu. Mekan olarak da Şişli Down Cafe'yi tercih ettim çünkü o mekan sayesinde eğitim alan sosyalleşen özel çocuklarımız var, neden çorbada tuzumuz olmasın dedim ve hem sponsor marka hem de blogger arkadaşlarımla paylaştım. Onların da bu durumdan memnun kaldığını düşünüyorum" diye konuştu.

Gün boyunca kendi aralarında sohbet eden, birbirlerine hediye verip kutlayan kozmetik blog yazarları, birbirlerine güzel dileklerde bulunup organizasyon alanından ayrıldılar.

Saygılarımla…

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın…