Türkiye’nin gücünü bilenler anlaşılan dört bir yandan hainliğe soyunmuş. Arkamızdan kuyumuzu kazmaya çalışıyorlar. Malum partinin Adalet Temsilcileri hani Adalet için yürüyor ya...!  Hah işte tam da onu diyordum. Adalet için mi Yoksa Türkiye’yi karıştırmak için mi?

İstihbaratçı kaynağımla ağabeyimle yine malum konular üzerine istişare yaparken şu artık altı okun nereye döndüğü belli olmayan kim çağırırsa oraya koşan malum siyasi partinin yani CHP’nin adını vizyonunu ve misyonunu saptıran başındaki liderin yaptıklarını konuştuk.

CHP’nin tabanında masum bir oluşumun olduğunu ben biliyorum. Ama başındaki lider bir hesap peşinde ve neyin hangi oyunun nereye gideceğinin farkında bile değil? Ankara’dan başlattıkları oyunun İstanbul’da sonlanmasına gelirken esas planın burada yani İstanbul’da olacağının büyük bir kaosun olmasına alet olacaktır. Son günlerde tasarlanan ve hesaplanan plan Türkiye’nin karıştırılması ve kaosa sürüklenmesidir. Çeşitli terör örgütlerinin DHKPC, PKK, FETÖ ve diğer irili ufaklı terör örgütlerinin yabancı istihbarat örgütleri ile bir olup bir büyük planın maşası olmalarıdır. CHP’nin eski genel başkanının 60’lı yıllarda ihtilal öncesi yapmış olduğu oyunun, tezgâhın benzer olayıdır. Ama buradaki fark Yabancı istihbarat örgütlerinin sokakları karıştırma planı ve kaos planıdır. Almanya ve BND’ye değinmek istiyorum. Almanya günümüz de küreselleşme sürecinde ulus devlet niteliğini giderek artan ölçüde korumayı başaran, tüm ekonomik siyasal gücüyle emperyalist politikalar üreten, ırkçı saldırgan şoven faşist özelliklere sahip iki ülkeden birisidir. Hatta birincisi de diyebiliriz. Diğeri ise hiç şüphesiz İsrail’dir.  Bu arada her zaman İsrail’e dikkat diyorum! Devam.

Evet  Almanya dedim. BND dedim.  Alman iç ve dış istihbaratı kendi ülkesinde ki şeriatçı yapıları ve terör örgütlerini yarı açık yarı örtülü olarak desteklemektedir. Hani akıllara sorular peş peşe gelmiyor değil? Alman istihbaratları ile ortak çalışan, Ulusalcı Çeteler kimlerden oluşuyor? Bir düşünün derim. Tabi düşündükçe başka başka konular çıkıyor karşımıza. Asıl kavga, Türk derin devleti ve Almanya arasındaki yüzyıllık güç kavgasıdır.

BND kurdukları vakıfları paravan olarak kullanarak Türkiye’nin kritik saydıkları bölgelerinde “Araştırma” adı altında faaliyetler gösterip illegal yapılanmalarla kirli ilişkiler kurdular. Ekonomik olarak Türkiye’ye zarar vermek için her türlü espiyonaj faaliyetini yürüttüler, devşirdikleri akademisyenler ve çevreciler vasıtasıyla da önemli projeleri yapılamaz hâle getirdiler. Şimdi esas bilgiyi size vereyim. 

Bazı dernek ve kuruluşlarda neler oluyor?  Son birkaç haftadır kimler geliyor? Hangi yüksek seviye ve makamdaki insanlar bu derneklerde toplanıyor?  Esas bomba ne biliyor musunuz?  Bazı dernek ve kuruluşlar toplanıp CHP’nin altı okunu kimlere saplayacaklar? Evet tuhafınıza gitmesin şimdi ve şu günlerde bazı dernek ve kuruluşları kullanıp gizli gizli toplantı yapıyorlar. BND destekli bu planın esas amacı Adalet Yürüyüşü adı altında GEZİ Olaylarından daha büyük bir planı ve ayaklanmayı yani Kaosun fitilini ateşlemek. İstanbul ve civarında altı tane BND Ajanı CHP‘nin altı oku üzerinden KAOS planlamış vaziyette İstanbul’u karıştırmak ve bu Kaosun ateşini buradan diğer büyük şehirlere sıçratmaktır.  Milletimizin aklı selim olduğunu biliyorum. Ama yinede önlemler almalı ve son derece sakin olmalıyız. Büyük bir plan ve büyük bir kaos çıkartmak isteyen bir kirli zihniyet var karşımızda başını Alman istihbaratının çektiği BND…

Almanya’ya buradan sesleniyorum BİZE DE Mİ NAZİ DANSI? (BND) Büyük Kaos Büyük Plan derdinde iseniz bizim bu oyunlara karnımız tok… BİZ ÇOK OYUN BOZDUK…