Güneydoğu’nun bir lisesi oradaki kız öğrenciler YGS giriş sınavına hazırlanıyorlar. İhtiyaçları olan şey kaynak kitap ve tabi roman, tarih, mantık, gibi konularda da her türlü kitaba bir o kadar ihtiyaçları var.
 
Dünya Yaşlılık Derneği olarak bizde dört bir tarafa bu haberi yaydık. Sloganımız #bir#kitap#bir#hayat#bir#umutta#sen#ol Okulun öğretmeni Selçuk Ürün canla başla öğrencileri için çalışıyor ve bu kampanyayı birlikte başlatıyoruz.
 
Bir şeye yeter ki inanın, isteyin ve sevgi enerjisiyle onu yayın. Mutlaka yerine ulaşacaktır. DÜYADER ekibi olarak tüm gönüllülerimiz ve koordinatörlerimiz seferber oldular. Anamur Alanya Koordinatörümüz Osmaniye Kurşun’a ve gönüllülerine, Hatice Taymaz’a daha adını sayamadığım nice gönüllülerimize başkanım Umut Çınar’la birlikte kalbi sevgilerimizi gönderiyoruz.
Eğer sizde bir genç kıza bir ışık yakmak ve çorbada tuzunuzun olmasını istiyorsanız, yapacağınız şey çok basit.
 
Kitap bağışlamak istiyorsan kitaplığına bak, sokağa çık, bir kitapçıya uğra yakınlarından topla ve ihtiyacı olan Hilvan’daki kız çocuklarımıza gönder.
Sevgili yardımseverler, yapacağınız şey çok basit Üniversiteye hazırlık için bir kaynak kitap al ve onu bu adrese Hilvan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Şanlıurfa/Hilvan adresine
Gönder. bir kitap bir hayat bir umut da sen ol
Varlığı da yokluğu da bilen insan bir başkasını düşünür. Hilvan'da Kız öğrencilerimiz kitap bağışlarınızı bekliyoruz eğitimli genç kızlarımız bilinçli birer birey ve toplum da saygın kişiler olmaları için sizlerin desteğine ihtiyacımız var.
Haydi Türkiye. Eğitim Şart..
Bununla da kalmak istemiyoruz. Daha yapacak çok şey var.
Sevgili dostlar, duyarlı yürekler,  her yıl üniversite sınavına giren binlerce öğrencinin almış olduğu Üniversiteye hazırlık kitapları Üniversite kazanıldıktan sonra heba olmak da ya birilerine verilmekte ya da evde kitap raflarında sürünmeye mahkûm edilmekte doğuda ya da şehirlerimiz de imkânı olmayıp bunları alamayan öğrencilerimize bir kampanya başlatalım ve kitaplar bir yerde mesela; Üniversitelerin kütüphanelerinde toplansınJ ihtiyacı olan çocuklara gönderilsin. Haydi, bir kitap bir hayat bir umutta sen ol.
 
Ne diyoruz; damlaya damlaya göl olur ve lütfen taşın altına elini koy. Haydi Türkiye..