Kasımpaşaspor,Gaziantepspor ve Feyenoord maçlarında her hafta oynadığı futbolun üstüne koyan Fenerbahçe'nin, Osmanlıspor karşısında zorlanacağını bir çoğumuz tahmin ediyorduk.Ancak ilk 45 dakika oynanan futbola baktığımızda gözler resmen Lens'i aradı desek yeridir. Hücumlarda topu nereye taşıyacağını bilmeyen,altığı topu akıllıca kullanmayıp sürekli ezen Fenerbahçe vardı.

                                                    *  *  *

Penaltı pozisyonunda Mete Kalkavan kadar Volkan Demirel'inde hatası vardır.Volkan Demirel gibi tecrübeli kalecinin bu tarz pozisyonlarda daha dikkatli olup rakip oyuncuya böyle pozisyonlarda kurnazlık hakkı vermemesi gerekiyordu.

                                                  *  *  *

İkinci yarı Ozan-Robin Van Persie değişikliğinden sonra saha içerisinde daha akıllıca mücadele eden,top ayağındayken daha iyi değerlendiren Fenerbahçe vardı.Emenike'nin çoğu zaman sağ kanata geçmesi Şener'in hücuma daha fazla katılmasını sağlayarak sağ kanattan yapılan ataklarla biraz daha etkili olduk.

                                               *  *  *

Osmanlıspor'unda hakkını vermek lazım.Ligde ve Avrupa'da Mustafa Reşit Akçay önderliğine rakip farketmezsizin sergiledikleri oyun anlayışlarıyla çoğu zaman taktir ettim.Mücadelenin başından itibaren sahada ellerinden gelen mücadeleyi sergileyerek kolay lokma olmadıklarını bir kez daha gösterdiler.

                                            *  *  *

Sahada oynanan mücadelenin ve hakem Mete Kalkavan'ın vermiş olduğu kararlar bir yana Ocak ayında alınmayan 10 numaranın ne kadar önemli olduğunu tekrar gördük.Üzülerek söylüyorum ki ilerleyen haftalarda bu şekilde puan kayıpları yaşanacak ve bu kayıplar sezon sonunda ne kadar önemli olduğu ortaya çıkacaktır.