Bu gün neyi fark ettim biliyor musunuz? Sevgili okurlarım? Dilimin ucuna gelip te söyleyemediklerimin bedelini boşa geçen yıllarımla ödemişim. Niçin bir hiç uğruna Bu saatten sonra artık beni bir Allah’ın kulu tutamaz.  İncindiğim, Sevindiğim  her şeyi ama her şeyi yazacağım. Hayatımı ertelediğim gibi, kalemimi ertelemeyeceğim. Takıldığım her konuyu sizlerle paylaşacağım. Mesela bu gün aklıma takılan bir şey var ki;  Yeni başbakanımız Bin Ali Yıldırım.
Ulaştırma Bakanı Olduğu Dönemlerde Telefonda Bir Vatandaşın Telefondaki Konuşması İle Aklımda Kalan Muhteşem Bir Kişilik. Bilmem Hatırlıyor musunuz? Telefonda konuştuğu vatandaşımız ona inanmamış rampayı çıkan kamyon gibi neden ağır ağır konuşuyorsun demişti.  O gün Bu gündür Bin Ali Yıldırım İle İlgili Nerde Bir Haber Görsem tebessümle okurum. Bizim milletçe sanırım gülen yüzlere ihtiyacımız var.

Sayın Başbakanımız Bin ALİ Yıldırım Gibi Renkli bir kişiliğe sahip olan birin Başbakanımız olması bana kendimi çok iyi hissettirdi. Tüm gün onu izledim Tvden Yağmur altında gazeteciler ile olan konuşmasında bile gülümsüyordu. Sen hep gül emi Bin Ali Yıldırım. Etrafına yaydığın o pozitif enerjin, yapıcı ve samimi kişiliğin, ile ülkemin başbakanı olmandan dolayı kendi adıma çok mutluyum. Şimdiden Hayırlı Olsun. RABBİM Yüzünden O Gülüşünü Eksik Etmesin.