Sizde bir site , rezidans ve ya alışveriş merkezi yönetiminde iseniz sizin bir site yönetimi programı almanıza ihtiyaç vardır.Çünkü site yönetimi programı sayesinde gelir ve giderlerinizi görebileceksiniz. Aynı zamanda daire başına düşen borç miktarlarını , en son ne zaman ödeme yaptıklarını bu program sayesinde kolaylıkla takip edebileceksiniz.

Bilindiği üzere site yönetimi kuralları tüm kat maliklerinin uyması gereken kuralları düzenlemektedir. Bu site yönetimi kuralları ile tüm daire sakinlerinin güvenliği, düzeni ve temizliği garanti altına alınmış olur. Ancak bu kuralların oluşturulabilmesi için öncelikle kat mülkiyeti kanunu çerçevesinde yönetimin seçilmesi gerekmektedir. Yönetim belirlendikten sonra kurallar oluşturulur. Daha sonra tüm mülk sahiplerine tebliğ edilir ayrıca dairelerde oturanların görebileceği yerlere asılır.

Seçilen yönetim göreve geldikten sonra yine kat mülkiyeti kanununda yönetime verilen yetkiler doğrultusunda site yönetim planı hazırlar. Hazırlanan bu site yönetim planı site ,rezidans ve avmler için yönetmelik hükmündedir. Yönetimler iş başına gelip , kuralları oluşturduktan sonra bir program alarak düzenli olarak takip etmeleri kendileri açısından büyük kolaylık olmaktadır.

Tamda burada online yönetim modülü olan onlineyonetim.com.tr sitesi devreye giriyor. Size site , avm ve rezidansların tüm mali işlerini takip etmenize olanak veren işyerinden, evden , internet kafeden yani internet olan her yerden ulaşabileceğiniz hiçbir kurulum gerektirmeyen web tabanlı programımızı öneriyoruz. Tüm kanuni yükümlülükleri içinde barındıran ayrıca gelen güncellemeleri anında sisteme dahil ettiğimiz online yönetim portalı sizin ihtiyaçlarınıza uygun olarak tasarlanmıştır. Kullanıcı dostu arayüzü ve kolay kullanılabilir olması sizi kendisine bağlayacaktır. Hali hazırda site ve rezistanların güvenerek kullandığı sistemi size de öneririz.