Gençlerbirliği karşısında,özellikle ilk yarı rakibine baskı yapan,hırsla mücadele edip pozisyonlar yakalayan Fenerbahçe'yi heyecanla izledik. Fenerbahçe uzun zamandır bu kadar istekli,mücadelesi yüksek ve izleyenlere zevk veren ilk 45 dakikayı oynamamıştı.Sahada ilk 15 dakikayı geride bıraktığımızda %75 topa sahip olan Fenerbahçe'yi görmek güzeldi.
Fenerbahçe'nin ilk 45 dakikada bu kadar istekli ve hırslı olması pozisyonları arka arkaya getirdi.Direkten dönen toplar,Dirar'la Mehmet Topal'ın şanssızlığı ve hakem Mete Kalkavan'ın veremediği kartlarla dolu bir 90 dakikayı geride bıraktık.
 
"Başarısız Hakem"
 
Hakem Mete Kalkavan'a değinmeden geçmek olmaz.Genel olarak baktığımızda başarısız bir maç çıkarttı.Vermediği kartları savunmak veya izah etmek oyuncuların haklarını yemek olur.
İssah'ın Valbuena'ya yaptığı sert müdahaleye kart vermeyi bile aklından geçirmediğini düşünüyorum.Aynı şekilde Sessegnon'un Isla'ya yaptığı kasıtlı müdahalesi,tüm dünya futbolunda kırmızı kart olmasına rağmen Mete Kalkavan sarı kart bile vermedi.
 
"Alper Potuk"
 
Alper'in yanında oynayan isimler bireysel yetenekler sahip isimler olunca,yeteneklerini daha fazla göstererek enfes golle güzel futbolu süsledi.Her hafta daha fazla çalışarak ve mücadelesini arttırırsa takıma daha fazla fayda sağlayacağını düşünüyorum.