Kitap Dünyası

Bana Kalan Aşk


Cansu Tıraşoğlu'nın Bana Kalan Aşk adlı eseri Karina Yayınlarından çıktı.. Kendine has tarzıyla dikkatleri üzerine çeken ansu Tıraşoğlu'nun eserin mutlaka okumalısınız.. Kitabın tanıtım bülteninde Şarkı Sözü Yazarı-Şair-Bestekâr Vural ŞAHİN kitabı ; Bazen tek bazen birkaç cümleden oluşan duygu aktarımları çok güzel Cansu Tıraşoğlu’nun. Okurken sıkıntı duyulmayacak güzel sözler. Yalın anlatımlarla çok şeyler anlatmış, hatta bir kitabın özü diyebiliriz. Tabii bunun yanı sıra serbest şiirleri de ayrı bir lezzet olarak gönül soframızda yerini alıyor.” şeklinde ifade ediyor. Yine tanıtım bülteninde Dr. Şemsettin KÜZECİ ; “Bana Kalan Aşk” şair ve yazar Cansu Tıraşoğlu’nun deneme ve aşk şiirlerini içeren ikinci kitabının adıdır. Cansu, bu kitapta aşk ile ilgili duygularını ve hissettiklerini derin düşüncelere yansıyacak, hayallerin ötesinde müziksel kelimeler kullanmıştır. Hayat yolculuğunun her durağında aşk izlerini bir kutsal duygu niteliğinde şiirlere aksettirmiştir.
“Aşkın tonlarından en koyusuna boyadım kalbimi”; aşkı renklere benzeten şair Cansu, koyu tonunu benimsemiştir. Diğer tonların ise hayatın uçuşan duyguları olduğunu anlatmaya çalışmıştır…
Cansu şiir ve denemelerinde aşkın doğayla ilişkili olduğunu ortaya koymaya çalışmıştır. İyimserlikle, kötümserliğin arasındaki ince çizgiyi Cansu’nun kısacık şiirsel tümcelerinde görmek mümkündür.” şeklinde aktarıyor bu kıymetli eseri.

Medya Dünyası

Her Soruya Bir Cevap


TVEM ekranlarında "Her Soruya Bir Cevap" bulmaya hazır olun! Magazinin sevilen ismi Tayyar Işıksaçan, masasına davet ettiği özel bir konukla konuşulmayanları konuşarak gündemi sarsacak. Usta gazeteci Tayyar Işıksaçan'la Her Soruya Bir Cevap her perşembe saat 23.00'da Tv Em ekranlarında.

Yıldız Yakar ile Hayatın İçinden


Başarılı ve güzel sunucu Yıldız Yakar Hafta içi her gün "Hayatın İçinden" programıyla izleyici karşısına çıkıyor.  Moda, sanat, astroloji, ünlüler dünyasında yaşanan gelişmeler, ilginç sohbetler, çok özel röportajlar, yemek tarifleri, sağlıklı yaşam sırları, uzman görüşleri, hayata dair ne varsa Hayatın İçinden ile 360 ekranlarında...Program  Hafta içi her gün 10:45'te.

Kim Kimdir ?


Selin Şen Saltaş


Selin Şen saltaş 26 Şubat'ta Ankara doğdu .İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümü mezunu olan Saltaş 1999 yılından itibaren bir çok radyo kanalında program yaptı. Televizyonla tanışması ise Ankara'da TRT ile başladı daha sonra ise Kanal B ile devam etti. Burada öncelikle muhabir olarak göreve başlayan başlayan Selin Şen Saltaş basın kartını burada aldı. Kanal B'de editörlük ve program yapımcılığı gibi görevleride başarıyla üstlendikten sonra TGRT Haber'e geçen Saltaş Tgrt Haberde Dış Haberler Müdürlüğü ve Haber Spikerliği görevlerini üstlendi. . Tgrt Haber'de genellikle haber bültenlerinde gördüğümüz Selin Şen Saltaş yine aynı kanalda Analiz isimli dünya olaylarını değerlendirdiği kısa bir bölümü sundu. Yazıları Tgrt Haber'in internet sitesinde de yer alarak internet okuyucusununda takip edebilmesi sağlanmıştır. Daha sonra 24 ekranlarında izlemeye başladığımız Selin Şen Saltaş kanalda Küresel adlı programı hazırlayıp sundu. Star gazetesinde de çalışmalar yapan Selin Şen Saltaş halen çalışmalarını çok yönlü olarak sürdürmektedir.  Hem haber spikerliği hemde dış haber konusundaki yeteneği , haberci yönü , özgün sunumu gibi özelliklerinin yanında ışıltısı , pozitif enerjisi ve güzelliğiyle de dikkat çeken Selin Şen Saltaş gelecekte de adını sıkça duyacağımız çok önemli bir isimdir.

Müzik Dünyası


İlk Aşkım Son Seferim


Yaklaşık 2 yıldır üzerinde çalışılan,aylardır stüdyo çalışmaları süren SEVTUĞ KASAPBAŞOĞLU'nun ilk albümü, ''İLK AŞKIM SON SEFERİM''nihayet dinleyicileriyle buluştu. SEVTUĞ ;CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİ Tıbbi Biyolojik Bilimler Bölümü mezunu ve halen ADLİ TIP ENSTİTÜSÜ yüksek lisans öğrencisi..Eğitim hayatı boyunca aynı zamanda sunuculuk,modellik ve solistlik yapmış olan sanatçı;yaklaşık 10 yıldır oluşturduğu 10 dilden ve farklı türlerden oluşan repertuarını ve sahne birikimini bu albümle taçlandırmış oldu.. Albüm 1'i versiyon olmak üzere 4 şarkıdan oluşan bir maxi single çalışması.. Çıkış parçası ve aynı zamanda albümün ilk videoklip çalışması olan''BEN SENİ SEVMEYİ SEVDİM'' yıllar önce Zerrin ÖZER'in de okuduğu sözleri ve bestesi SELAHATTİN ERHAN'a ait bir şarkı.Bu şarkıya bambaşka bir ruh katıp hareketli versiyonunu hayata geçiren isim ise yetenekli aranjör SEZGİN GEZGİN..
Parçanın slow versiyonunun düzenlemesinde ise;müziğin dahi ismi,yılların deneyimli aranjörü SELİM ÇALDIRAN'ın imzası var..
Albüme ismini veren diğer slow şarkının sözü ve müziği BURAK UÇKUN'a ait.. ''İLK AŞKIM SON SEFERİM'' in düzenlemesinde de yine ünlü aranjör SELİM ÇALDIRAN'ın imzası mevcut..
Sözleri CÜNEYT SAVRAN,bestesi ve aranjesi MESUT ÖZŞAHİN'e ait olan ''DEMO AŞKLAR'' albümün diğer hareketli şarkısı..Günümüzün çabuk tüketilen aşklarına gönderme yapan şarkı oldukça kıpırkıpır ve eğlenceli ..

Birçok değerli müzisyenin stüdyo çalışmalarında eşlik ettiği bu albümdeki tüm şarkıların Mix&Mastering leri ,aynı zamanda sanatçının Vokal Koçluğunu da yapan CANDAR KÖKER tarafından yapıldı..
Albüm okuma kayıtlarının tümü ise STUDİO MAESTRO'da gerçekleşti.

Albümün ilk videoklip çalışması genç ve yetenekli yönetmen GÖKHAN ÖZDEMİR tarafından BEN SENİ SEVMEYİ SEVDİM şarkısının club versiyonuna çekildi.Yine albüm fotoğraflarında farklı ve başarılı bakış açısıyla GÖKHAN ÖZDEMİR'in imzası bulunuyor.
Klipte OKTAY SEVEN imzalı tam 6 farklı kostüm kullanıldı.
Klip boyunca dans yeteneğini de konuşturan SEVTUĞ' nun koreografilerini ise ünlü koreograf ŞİRVAN DENİZCİ hazırladı.
Eylül sonunda yapılacak lansman konseriyle sizlerle buluşacak olan SEVTUĞ;her yaş ve her kuşağa hitap edecek şarkıları ve sesiyle ''İLK AŞKIM SON SEFERİM'' i ÇİMEN'S YAPIM etiketiyle yayınladı.Albümün dağıtımını ise DMC (DOĞAN MUSİC COMPANY) üstleniyor.

Bana Ne Kısmetler Var 



Başarılı ve güzel şarkıcı Dilek'in single çalışması Bana Ne kısmetler var hem dijital platformlarda hem de müzik marketlerdeki yerini aldı. DMC müzikten çıkan albüm özellikle Türkçe Pop sevenlerin büyük beğenisini kazanacak. Şimdiden sosyal platformlarda da hızla yayılan şarkı büyük ilgi topladı.