Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar;
 

Yeni Diziler
Nisan ayı'na güle güle, Mayıs ayı'na kocaman bir merhaba demeye hazırlanıyoruz. Televizyon dizi sektöründe hızlı değişimler var son zamanlarda.
Son dönemde başlayan iki diziden bahsetmek istiyorum sizlere,  bir tanesi ''Fazilet Hanım ve Kızları'' Avşar yapım tarafından Star Tv ekranlarında, bir diğeride ''Savaşçı'' Limon Yapım tarafından Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluştular. Fazilet Hanım ve Kızları ne çok kötü nede çok iyi, daha dizinin 1-2 bölümünü daha izlemeden sizleri yanlış yönlendirmek istemiyorum ama şuan ki kanaatimi sorarsanız, biraz fazlaca abartı var bir kadının iki kızını pazarlaması fazlaca seyirciye sunuluyor.  Ama Savaşçı için açıkça şunu söyleyebilirim prodüksiyonu, oyuncu kadrosu ve konusuyla gerçekten çok beğendim. Limon Yapım ve tüm ekibini canı gönülden kutluyorum.

2017 Kosova Fashion Week’te Türk Rüzgarı
2017 Kosova Fashion Week’te bu yıl da geçen yıllarda olduğu gibi Türk rüzgarı esti. Türkiye’den her yıl baş manken olarak giden Tuğçe Sarıkaya Kosova Fashion Week’te 2 gün süren ve binlerce moda severin dünyanın dört bir yanından geldiği moda günlerinde toplam 20 modacının defilesinde yer aldı. Koreografilerinin tümünü ünlü koreograf Asil Çağıl, sanat yönetmenliğini Ahmet Güneş’in yaptığı  defileler 2 gün sürdü. Priştine’de Swiss Diamond Hotel’de 21-22 Nisan tarihlerinde yapılan ve  Balkanların en büyük moda haftasında bu yıl yine Türkler damgasını vurdu.  
Saygılarımla...
Sağlıcakla kalın ama sevgisiz kalmayın...