Baba çınardır, güçlü gövdesine yaslanabileceğiniz, gölgesinde soluklanabileceğiniz, her zaman yanınızda olan karşılıksız seven, koruyup kollayan, iyi ki varlar hep var olsunlar, anne baba vefat edince insan büyür denir, Allah başımızdan eksik etmesin, çok değerliler . Anne babası vefat edenlere rahmet diliyorum , çok zor gerçekten . Zaman çok hızla akıyor hep diyoruz sevdiklerimizi ihmal etmeyelim diye bunu eyleme çevirelim artık hemen şimdi ertelemeden bu yazıyı okuduğunuzda gidin sevginizi ifade edin sevdiklerinize, tüm hediyelerden daha anlamlı, daha eşsiz, bir öpücük , sevgi dolu bir bakış ve her an farkındalığımız yüksek olsun, bayram ya da özel bir gün gelmesini beklemeyelim, kalp çok önemli kırmayalım, sevgiyle kuşatalım.

Ramazan’ın bereketi huzuru üzerinize olsun dostlar. Gerçek İslamı yaşayanlar şefkati , iç huzuru , hoşgörüyü bulmuş insanlardır, hep ilimde önde gitmişiz batı bizden alıp kendine mal etmiş. 

Ülkemize dinimize vatanımıza evlatlarımıza sahip çıkalım, bir tane başka Yok. 

Önümüzdeki seçimlerde yüreğinizin sesini ve mantığınızı dinleyin sadece ve sadece ülkemizin çıkarları ön planda olmalı yoksa hepimiz zorda kalırız, bu vatan kolay elde tutulmadı, şehitlerimizin anısına Atatürk’ün bize güvendiği millet olarak gerekeni yapalım .

Sağlıklı Papatyalara gösterdiğiniz ilgi ve sevgi için çok teşekkürler. 

Sağlıklı sevgi dolu huzurlu Barış içinde günler dilerim.