Biz her ne kadar bu güzel günün anlam ve önemini anlatacak kelimeler bulamasak da babalarımızın bizim için yaptığı fedakarlıkları hep hatırlar ve bunun bilincinde yaşarız. Bir gün biz de onlar kadar fedakar ve çalışkan olabilecek miyiz diye hep düşünür onları kendimize örnek alırız.

Hayatın koşuşturmasının içinde hep mücadele eden, hayatın zorluklarına göğüs geren, bin bir çilenin içinde bin bir dertle uğraşırken bunu bize hiçbir zaman yansıtmayan babalarımızı sadece bir gün de anmak sanırım yapabileceğimiz en büyük hata olacaktır.

Bizleri büyütürken hep yanımızda olan ve hep bize doğruyu gerçekçi bir dille anlatan, bize büyüdüğümüzde neler yapmamız gerektiğini nelerden kaçınmamız gerektiğini hep realist bir dille anlatan babalarımızın hakkını nasıl öderiz bilmiyorum.

Sanırım bu hakkı ancak onların bize öğrettiklerini kendi çocuklarımıza öğrettiğimiz de ve doğru birer anne veya baba olduğumuzda ödemiş olacağız.

Kendilerini kimi zaman ön planda göstermeseler de desteklerini hep arkamızda hissettiğimiz babalarımızın babalar gününü en içten dileklerimizle kutlamak sanırım şimdilik yapabileceğimiz en güzel davranış olacaktır.

Bütün babalarımızın babalar gününü en içten dileklerle kutlar, ellerinden öperim.