Futbol açısından harika zemin ve yazdan kalma bir havanın olmasıyla,maça biraz daha ilgi olacağını tahmin ediyordum.Geçtiğimiz dönemlerde 50 bin taraftarın önünde oynadığı maçlarda, Fenerbahçe taraftar desteğiyle 2-0 önde başlıyordu.Ve bu sezonki maça gelen taraftar sayısı Fenerbahçe için gerçekten üzücü.

 *   *    *

Geçen hafta Başakşehir'e 4 atan Kasımpaşa,yaptığı paslarla ve orta alandaki mücadeleleriyle Fenerbahçe maçına, çok iyi hazırlanmış olduklarını gösterdi.

*   *   *

Fenerbahçe'de ilk yarı futbola aç olan Stoch dışında canla başla mücadele eden yoktu.Stoch demişken;keşke Volkan Şen de Stoch gibi topla az ve öz oynasaydı.İnanıyorum ki; hem kendi kariyeri açısından hem de Fenerbahçe'ye katkısı açısından  çok fazla yararı olacaktır.

*   *   *

"Ligde son 3 maçta 2 puan alan Fenerbahçe nasıl şampiyon olacak?"

İkinci yarı Fenerbahçe'nin gol bulup maçı kazanması gerekirken,Sow'un oyundan çıkarılması ve Advocaat'ın 75 dakika boyunca 3 ön libero konusunda ısrar etmesine kimse akıl sır erdiremedi.

*   *   *

Yapılan hataların hesabını kimler ne zaman verecek? Haftalardır Fenerbahçe'ye yakışmayan mücadeleleri izlemekten milyonlar bıktı usandı.Buna rağmen,Fenerbahçe yönetimi taraftarların maça gelmeyişini, Pazartesi günlerine bağlamaya devam etsin.Atı alan Beşiktaş, Üsküdar'ı geçecek.