ABD, SİYONİST ODED YİNON PLANINA SADIK KALABİLİR Mİ?
PLANI NEREYE KADAR İŞLETEBİLİR?


ABD Siyonist Oded Yinon planına uzun müddet sadakat gösterebilir. Bu planı desteklemek için var gücü ile çalışabilir. Bu yetenek ABD’deki Yahudi Lobisi’nin azmine (ısrarına), planın yara almasına, ABD’nin ekonomik olarak zayıflamasına, dolar hâkimiyetinin kırılmasına (dünya ticaretinin dolar dışı para birimleri ile yapılmasına borsa değer ölçütünün dolardan çıkmasına ve doların rezerv para olmaktan çıkmasına bağlı olarak), BOP projesinin çökmesine ve Napolyon Savaşlarından bu güne Yeni Dünya Düzeni olarak ileri sürülen planın bir Yahudi Fesat Programı olduğu insanlık tarafından anlaşılmasına kadar sürecektir. Bu planın çökmesinin birinci derecede bir yolu da Anglosakson Yahudi ittifakının Amerika’nın içinde çökmesidir. Amerikan ulus devletinin bu kavgayı kazanarak kendi devletine hâkim olmasıdır.
Amerikan Siyonist lobisi ABD içindeki güç değişimini dikkate alarak Çin ve Hindistan’a sermaye ve para kaydırarak yedek üsler kurmuştur. Bir gün ABD’den kovulurlarsa gidecekleri yerler bellidir.

Anglosakson Yahudi Lobisi’nin ABD’yi kullanarak yaptığı küresel operasyonlarda avantajlı olduğu yönler şunlardır:
1. Küresel istihbarat: Amerikan istihbaratı, bütçe büyüklüğü, insan, elektronik kapasite ve ECHELON sistem üzerinden rakipsizdir.
2. ABD silahlı kuvvetleri dünyanın her tarafına dağılmıştır. Küresel tam hâkimiyet tesis edecek kapasiteye erişmiş, dünyanın her tarafında operasyon yapacak kabiliyettedir. Bu hâkimiyetin sadakatli müttefikler üzerinden sürdürülmesi veya kimseye güvenmeden daha fazla kuvvet artırımına giderek kesintisiz devam ettirilmek istenmesi seçeneği mevcuttur. Sürekli kuvvet artırımına gidilmesi halinde balonun şişerek patlaması neticesine varabilir. Bu durum küresel çöküşe sebep olacak yolda dönüşüm demektir. ABD tek başına küresel savunma harcamalarının %50 den fazlasını yapmaktadır.
3. ABD’nin başka ülkelerin iç işlerine müdahale ediş yöntem ve istihbarat operasyonlarına karşı koymak güçtür.
4. ABD rakiplerine veya hedef ülkelere karşı kimseden izin almaya ihtiyaç duymayan tek yanlı karar alma, bu kararları uygulama ve kendini haklı çıkartan meşrulaştırma araçlarına sahiptir. (Medya, internet ve sanal âlem fiilen kontrolü altındadır.)
5. Dünya ekonomisinin üretim kapasitesinin %25’i Amerika’da üretilmektedir. Küresel finans sistemi ABD’nin kontrolü altındadır.

ABD bu üstünlüğüne karşı dünyanın en borçlu ülkesidir. Ferdi gelirler arasında büyük uçurumlar vardır.
Fakirlik, sefalet ve sokakta yatan insan sayısı bakımından zenginliği ile mütenasip olmayan zıtlıkları bünyesinde taşır.
Polis devletidir.
İspanik adı verilen Meksika kökenli insanların sayısındaki artış Amerikan kimlik yapısını değiştirecek boyutlara varmaktadır.
ABD iç sisteminde etnik unsurlara karşı tahammülsüzlük, ırk ayırımı huzursuzluk kaynağıdır.
ABD Yahudi Lobisinin FED, (ABD Merkez Bankası’na sahip olması) bankacılık, borsa, temel sanayi kuruluşlarına hâkim olması Amerikan halkının giderek fakirleşmesi rahatsızlığı artırmaktadır.

ABD’nin finans sistemi üzerinden kurduğu küresel ağ ABD Yahudi sermayesine her gün 10,5 milyar dolar kazanç sağlamaktadır. Dünya ekonomisinin büyüklüğü ve dünya ekonomisinin büyüme hızı dikkate alındığında insanlık giderek açlık sınırına doğru fakirleşmektedir. Bu durum ilelebet böyle gidemez, gitmeyecektir.
ABD’nin dış politikadaki başarısızlıklarının, çelişkili iktisadi ve siyasi kararlarının altında Küresel Yahudi Sermayesinin menfaatlerine uyum sağlamak mecburiyeti vardır. ABD’nin istihbarat ve finans yapılanmasında kararlar büyük ölçüde bu lobi tarafından alınmaktadır. Bu lobinin halkın çıkarlarını temsil etmeyen faaliyetleri halkta ve yönetim kademelerinde ciddi rahatsızlık meydana getirmiştir.

ABD iç sisteminde rüzgârın tersine dönmesi, her taşın her fesadın arkasında bunlar vardır fikrinin oluşması an meselesi haline gelmiştir. Kesinlikle bu böyle gitmeyecektir. Amerikan halkını ve bütün insanlığı uyutmaya ve soymaya daha ne kadar zaman devam edeceklerdir?
Hatırlanacağı üzere; Fransız ihtilalinden sonra, Robespiere gücünün zirvesinde bir diktatör olarak, Fransız meclisinde konuşmak üzere kürsüye çıktığı zaman; devrim düşmanlarından birkaç kişinin ismini vermiş; giyotine göndermek üzere kükremişti, o esnada mecliste uğultu ve itiraz sesleri yükselmiş, birden bire işler tersine dönmüş, yaka paça kürsüden indirilmiş, “ava giderken avlanmış” giyotine kendisi gitmiştir. Gücün zirvesi zeval vaktinin yaklaştığı andır.

Küresel Yahudi Lobisinin zeval vakti gelmiştir. İnsanlığı ve İslam dünyasını kan ve ateşe vermişlerdir.
Belli bir fesat programı üzerinden milyonlarca insanı haksız yere öldürmeleri, insanlığın malını canını gasp etmeleri, iktisadi soygun planları ile insanları açlığa ve yoksulluğa mahkûm etmeleri, işledikleri cinayetler sebebiyle ilahi gazaba sebep olacak yeterli suç oluşmuştur.

Bunlar için zeval anı çok yakındır.
Çöküş aniden olacaktır. Zincirleme reaksiyon her an başlayabilir. Kuvvetli direniş, bunların blöflerini yere çarpacaktır. İnsanlık bunlardan kurtulunca rahat bir nefes alacaktır.