Dostlarım kadın bu dünyayı güzelleştiren çiçek gibidir, narin, naif ama göründüğünün aksine çok güçlü, dayanıklı, dirayetli .... Allah büyük bir mucize bahşetmiş kadınlara, bir insanın karnında can bulup, büyümesine ve dünyaya gelmesine vesile oluyor kadın. Tüm insanları bir kadın dünyaya getiriyor, sadece bu sebeple bile saygıyı ve sevgiyi hak ediyor. Annelik duygusuyla da beraber kalpleri sevgi dolu olur kadınların, iç güdüsel olarak hep iyiye güzele yönelir. Yavrularını koruma kollama başta olmak üzere, tüm çevresine ışık saçar. Böyle nadide, becerikli, komplike, Çalışkan ve sizin hayatınızda önemli yerleri olan kadınları NEDEN ezmeye, ikinci sınıf vatandaş gibi görmeye ve hatta davranmaya, zulm etmeye, öldürmeye varan işkencelerinizi sürdürüyorsunuz? Göremiyor musunuz ki Allah, kadın ve erkeği yaratmış, biri olmazsa diğeri olamaz . Bu bir tercih ya yaşam savaş ve göz yaşı içinde geçer ya da sevgi, saygı, mutluluk içinde yeşerir. İnsan gibi yaşamayı tercih edenler dünyada cenneti bulur. Yüce Allah 'cennet anaların ayağı altındadır' demiş. Annelerimize bir 'of ' bile dememeliyiz öyle eziyetlerle bizleri büyütüp yetiştiriyorlar ki saygının sevginin en büyüğünü hak ediyorlar. Cumhuriyetimizin kurucusu Atataürk'ün kadınlarımıza, bir çok medeni ülkeden önce verdiği seçme ve seçilme hakkı ile alması gereken değeri almıştır kadınlarımız. Zaten Türklerde kadın her zaman değerlidir. İnan'ın bizim milletimiz, İslam dinimiz bir çok medeni sandığımız ülkeden daha medeni daha ilerde, onların sapkınlıklarını, saygısızlıklarını, alaycılıklarını biz örnek alamayız, bize yakışmaz, bize yakışan özümüze dönmektir; Kadınımıza, çocuklarımızın geleceğine, dinimize, cumhuriyetimize, vatanımıza, ailemize,dilimize sahip çıkmaktır.
Kadınların eğitimi çok önemlidir çünkü Yen'i bir neslin, ilk eğitimi öğretimi aileden alınır, hem de önemli temeli ve tabii en büyük görev anneye düşer.
Birlik olalım birbirimize sahip çıkalım zor zamanları aşalım inşallah. Kadınlar günümüz kutlu olsun, insanca bir dünyada yaşamak dileğiyle.