Sanat Dünyası 

5 Rus Resim Sanatçısından Resim Sergisi! 

5 Rus resim sanatçısı Evgeniya Lylalina Yayıkoğlu , Aygül Okutan , Tatiana Kirillova , Anna Lukashevska ve Cornelia Margan eserlerini 3 Ocak’a kadar resimlerini Nişantaşı’nda sergiliyor. Sergi tanıtım bülteninde : “ 
Fyodor Dostoevsky şöyle dedi: '' Güzellik dünyayı kurtaracak! '' '' Bizim için, sanatın anlamı güzelliği hayata geçirmektir! . Sanatçı, göz ve ruhu mutlu eden eserler yaratmalı ! Muhteşem bir şehirde yaşıyoruz ! Bizim için - ilhamımız başkalarıyla paylaşmak - mutluluktur! ''- serginin sanatçıları diyorlar.. "5+" olarak adlandırdığımız Art-grubu kısa bir süre önce bir grup halinde faaliyete geçti. Ama hepimiz kendi stili olan sanatçıyız ... Bir araya getirmek, çevremizdeki dünyanın olumlu, eğlenceli bir görüntüsü ve güzelliğini görsel sanat yoluyla göstermek için bir arzudur bizim için. " cümleleriyle aktarılıyor. Bu başarılı sergiyi mutlaka gidip görün! 

Evgeniya Lyalina Yayıkoğlu 

Evgeniya Lyalina Yayıkoğlu İstanbul’da yaşayan bir sanatçı ve iç tasarımcısıdır.Evgeniya, geleneksel desen ve expat deneyimlerinden esinlenerek yerli desenlerle modern bir sanat oluşturdu. Tablolarında doğal ve farklı malzemeler kullanarak çalışmalarını hazırlamaktadır.Evgeniya, Moskova’nın prestijli okullarından Lomonosov Devlet Üniversitesi’n de Ekonomi okudu. Sonrasında Moskova Tasarım Akademisi’nden Dekorasyon ve İç Mekan Tasarım bölümünden mezun oldu. Geleneksel yağlı boya ve akrilik eğitimleri ile birlikte Evgeniya fresk, ahşap boyama, resim, mozaik gibi çeşitli sanat ve zanaat tekniklerine hakim olan hocası Svetlana Perotti’den eğitim aldı. Svetlana Perotti; Güzel Sanatlar Maestro & İtalya'da eğitim görmüş bir Scenic Tasarımcı olarak Evgeniya’nın sanatsal vizyonunu çok etkiledi.Evgeniya, Moskova’da yaşadığı dönemde bir iç tasarımcı ve dekoratör olarak konut mimari projeleri üzerinde çalışarak kendi tasarım stüdyosunu açtı. Saraybosna ve Bakü'nün önde gelen mimarlık bürolarında çalışarak Osmanlı ve Doğu Sanatı ile tanıştı. İstanbul’da kariyerine devam eden Evgeniya, bir iç tasarımcı ve dekoratif desen uzmanı olarak tanınmış Türk mimari şirketlerinde önemli projelere imza attı.2010-2012 yılları arasında suluboya ressam sanatçısı Burhan Özer ‘den dersler aldı. Bu eğitim, Evgeniya’nın tarzını modern bir sanatçı olarak tanımladı. Evgeniya son 4 yıldır İstanbul’da Arts & Crafts’da sanat ve iç tasarım eğitimi vermektedir.2015-2017 yılları arasında Kişisel ve karma sergiler organize etti.

Gerçekleşmiş Sergiler:
25 - 11 Mart 2017 Levent Tennis Kulübü Sergi Salonunda Karma Sergisi
24 Şubat - 03 Mart 2017 Akatlar Kültür Merkezi Sanat Galerisinde Karma Sergisi  
04 Kasım – 04 Aralık 2016 Arnavutköy Art Gallery Kişisel Sergisi
16 - 30 Mayıs 2016 Vita Galerisinde Kişisel Suluboya Sergisi
07 - 13 Mart 2016 Akatlar Kültür Merkezi Sanat Galerisinde Karma Sergisi
09 - 23 Aralık 2015 Levent Tenis Kulübü Sergi Salonunda Karma Sergisi


Medya Dünyası 

Seda Demir’in Konuğu Konca Kumkum’du 

Radyodaki başarılı programlardan bir tanesi de Trt Kent Radyo Ankara’da başarılı sunucu Seda Demir’in sunduğu “Günaydın Ankara” programı. Programın geçtiğimiz hafta sonu konuğu başarılı medya danışmanı Konca Kumkum’du. Konca Kumkum medya alanındaki farklı çalışmalarını aktarırken dinleyenlere pek çok önemli mesaj verdi. Seda Demir’in programı cumartesi – Pazar 07.00 – 09.00 arası Trt Kent Radyo Ankara’da! 

Selin Sabit ile Best Fm Haber 

Başarılı haberci Selin Sabit şimdilerde Best Fm haberlerini sunuyor. Başarılı ve güzel haberci Selin Sabit hafta içi her gün 14 , 16, 18 haber bültenlerinin yanı sıra 20 Ana Haber bültenini de sunuyor. Güzel haberciyi Best Fm’den dinleyebilirsiniz.. 

Deniz Ölgün’den Farklı Sunum! 

Başarılı ve güzel sunucu Deniz Ölgün farklı etkinlik sunumlarına devam ediyor. Başarılı sunucu bu kez İzmir Gastronomi kongresi etkinlikleri kapsamında İzmir Aşçılar Derneği tarafından düzenlenen Türkiye’nin en büyük aşçılık yarışmalarından birisi olan İzmir’in Şefleri Ulusal Yemek Yarışması’nın sunumunu üstlendi. Birbirinden güzel yemeklerin yapıldığı ve yarışmanın kıyasıya olduğu yarışma sonunda başarılı şefler ödüllendirildi. Deniz Ölgün bu farklı etkinlikteki kendine özgü sunumu , samimiyeti ve pozitif enerjisinin yanı sıra şıklığı ve güzelliğiyle de yarışmaya damga vurdu.