Sinema Dünyası 

6 – 12 Aralık tarihleri arasında Antakya’da düzenlenen Basın ve Halkla İlişkiler sorumlusu olduğum festival dün gece Samandağ’da düzenlenen kapanış ve ödül töreni ile sona erdi.  Antakya film festivali bu yıl onur ödülleriyle başladı Selda Alkor , Nuri Alço ve Tuğrul Meteer gibi üç kıymetli isim bu yıl festival onur ödüllerini aldı. 
5. Antakya Uluslararası  film festivali Kısa film kategorisinde : 
Seyirci özel ödülü ..... Kuyu / Rıdvan Yavuz          
Jüri özel ödülü  ..İki Yaka Yarım Aşk / Nurdan Tümbek Tekeoğlu   
En İyi Kısafilm  .. Hasta Bakıcı / Soner Sert     
5. Antakya Uluslararası  film festivali Belgesel kategorisinde 
Belgesel seyirci özel ödülü ...... Kar Gören Çay / Oğuzhan İhtiyar 
Belgesel Jüri özel ödülü ....My Human Self / Lugas Agelastos  
En İyi Belgesel Film  ....301 / Alican Mansuroğlu  
5. Antakya Uluslararası  film festivali Uzunmetraj ödülleri  
Halk jürisi özel ödülü.......Eşik
Seyirci Özel Ödülü........ Ot
Sinema Filmi Jüri Özel Ödülü.......  Yaşar Kemal Efsanesi  
Umut veren yönetmen......Kaan Atilla Taşkın / Bulutların Ardında 
En İyi Sinema Filmi Sanat Yönetmeni.....Erdinç Aktürk / Damat Koğuşu      
En İyi Sinema Filmi Kurgusu...... Point of View   
En İyi Sinema Filmi Erkek OyuncuHikmet Rehimov / Üçüncü günün adamı- A Man Of The Third Day     
En İyi Sinema Filmi Kadın Oyuncu.......Gülzar Kurbanova /Nar Bağı - Pomegranate Orchard   
En İyi Sinema Filmi Müzik.....     IMERA / Bulutların Ardında     
En İyi Sinema Filmi Görüntü Yönetmeni...    Hayk Kirakosyan / Son Kuşlar 
En İyi Sinema Filmi Senaryosu....   Kazım Öz / Zer                         
En İyi Sinema Filmi Yönetmeni.....     Kazım Öz / Zer                         
En İyi Sinema Filmi......   Zer
Ödülleri kazananlar oldu. 

Festival Açılış ve Onur Ödülleri Törenini Gülgökçe Korkmaz Sundu 

5.Antakya film festivalinin Hatay Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Açılış ve Onur Ödülleri törenini başarılı ve güzel sunucu Gülgökçe Korkmaz sundu. 
Festival Direktörü Mehmet Oflazoğlu  Antakya zaten doğal bir film platosu daha çok yönetmenin daha çok yapımcının Antakya’ya ulaşması son derece önemli medeniyetlerin buluşma noktası Antakya’da festivalimizin ana teması barış ve dostluğu tekrar vurgulamak da fayda var diye konuştu.  Konak Sineması ve Mimarlar odası salonlarındaki gösterimlerde sinemanın halkla buluştuğunu belirten Oflazoğlu festivale katkıda bulunan Hatay Büyükşehir Belediyesi ,  Samandağ Belediyesi ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür ederek kapanışla birlikte yeni dönem festivalin çalışmalarına da başlayacaklarını belirtti. 
Festivalde çeşitli söyleşilerde gerçekleştirildi. Festivalin basın ve halkla ilişkiler sorumlusu Cengizhan KAYA’nın moderatörlüğünde festivalin yabancı konuklarından Point of wiew filminin yönetmeni Otwin Biernat , Ot filminin yapımcısı ve oyuncusu Erol Koçan , Jüri üyesi oyuncu Halil Kumova ve Festival direktörü Mehmet Oflazoğlu Barış , dostluk ve Antakya film festivali başlıklı bir sinema söyleşisi gerçekleştirdiler. Yine Mustafa Kemal Üniversitesi ve Erol Bilecik Teknik Endüstri Meslek Lisesi’nde söyleşiler devam etti. 
    
Moda Dünyası 

Model Of Fashion Güzelleri Belirlendi! 

Ankara'da bir mankenlik ajansı tarafından bu sene 8'inci kez düzenlenen Model Of Fashion'da güzellerin güzeli belli oldu. Elemeler sonucunda kendilerine finalistler arasında yer bulan adaylar, "tescilli güzel" olma yarışına girdi. Joker Ajans tarafından bu sene 8'inci kez gerçekleştirilen "Model Of Fashion" güzellik yarışı izleyenlerin başını döndürdü. Uzunca bir eleme sürecinin ardından finalde podyum heyecanı yaşayan güzeller, jurinin ve defileyi takip etmek için gelen davetlilerin önünde güzelliğini tescilleme yarışına girdi. Ataköşk Otel'de düzenlenen yarışmada gelecek vaad eden genç güzeller önce uzunca podyumda yürüyerek görücüye çıktı. Muharrem Ketenci ve İpek Tanrıyar’ın da jüri koltuğunda oturduğu yarışmada Profesyonel mankenler tarafından gerçekleştirilen defilelerle de davetliler moda dolu bir akşam geçirdi. Ünlü modacı Ketenci ve Ceren Can , Soie Design ve Oznur Design defileleri geceye renk kattı. Gecenin sonuna gelindiğinde ise heyecan doruktaydı. Yarışmanın sonucunda birinciliği  20 yaşındaki Ankaralı güzel Nisa Çağlar göğüsledi. Yarışmada 1.78 boyunda 19 yaşındaki Hacettepe Üniversitesi öğrencisi Derya Deniz Yılmaz ikinci, 1.75 boyunda 25 yaşındaki Eskişehirli güzel Buket Nur Tatlıcak'da üçüncü olurken dördüncülüğü Gazi Üniversitesi ses eğitimi bölümü öğrencisi 19 Yaşındaki  Melissa İldeş aldı.  

Kim Kimdir?

Aslı Duran 

8 mart 1994 yılında Burdur'da doğdu. ilk ve ortaokulu Burdur'da tamamladı. 2012 yılında lisede yabancı dil bölümünü bitirdi. 2016 yılında Selçuk üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünden mezun oldu. 2015 yılında Trt Antalya Radyosunda staj yaptı ve bir sene boyunca Trt fm de yayınlanan “tam bu saat ” ekibinde gönüllü yayın ekibinde yer aldı. Erasmus plus programlarıyla Ukrayna-Kiev ve Letonya-Riga ‘ya gitti. İyi derece İngilizce orta derece Almanca dillerini bilmektedir. Ayrıca Osmanlıca eğitimi  de aldı. 
 2016 yılında uluslararası  bir firmada  yardımcı editör olarak çalıştı. Mart 2017 yılında Kanal V de program yapım yardımcısı olarak çalıştı.  Sokak röportajların ardından müziğin  yer aldığı hafta ici her gün yayınlanan Antalya'nın en renkli müzik programı “Asli Gibi” de ve gündeme dair farkındalık yaratan  hafta sonu  programı “Kahvaltı Tabağı” nda sunuculuk yaptı. Şu anda Koza Tv’de yayınlanan “Aslı NEREDE?” Programını yapmaktadır. “Tarafız, Halktan tarafız!” sloganıyla yola çıkılan kanalda Halkın sorunlarını, sevinçlerini rahatça paylaşabildiği, fuarların, festivallerin vazgeçilmezi olan program ASLI NEREDE? Programıyla  Aslı Duran Her an karşınıza çıkabilir. Aslı Duran kendine özgü programcılığı pozitif enerjisi ışıltısı ve güzelliğiyle gelecekte de karşımıza çıkacak çok önemli bir isimdir.