Geçtiğimiz haftalarda Beşiktaş ve Akhisar karşısında korkak ve ne oynadığı belli olmayan Fenerbahçe'nin bu hafta kazanmaktan başka şansı yoktu.
 Yeni Malatyaspor karşısında maça Mehmet Ekici ve Valbuena ikilisiyle başlamasını beklediğim Aykut Kocaman, yine bizi yanılttı. Orta alanda Mehmet Topal ve Josef'le başlamanın Fenerbahçe'ye korkaklıktan başka bir yararı olmadığı, Aykut Kocaman haricinde görmeyen yoktur herhalde.
 Maçı izlemeden skora bakan Fenerbahçe'li taraftarlar sakın skora aldanmasın.Sahada ne Fenerbahçe'ye yakışır mücadele eden oyuncular nede kenarda rakibine üstünlük kurmak için kafa patlatan teknik direktör vardı. Maçın büyük bölümünü gerek ekran başında izleyenler gerek stattan canlı izleyenler uyuyarak geçirdi.
 "Hakem her zamanki gibi faciaydı"
 Kaç sezondur hakemlerin vermiş oldukları hatalı kararları konuşmaktan yorulduk.Mete Kalkavan'ın Yeni Malatyasspor - Fenerbahçe maçında vermiş olduğu kararlar, bana göre %90 yanlıştı.Türk hakemlerinin bu şekilde bilinçli veya bilinçsiz kararları Türk futbolunu nereye götürecek merakle beklemekteyiz.
 "Volkan olmasaydı"
 Volkan Demirel, Yeni Malatyaspor karşısında başarılı bulduğum nadir isimlerden birisiydi. Kurtarışlarıyla 3 puanda büyük pay sahibi oldu. Geçtiğimiz hafta Kameni'nin yediği golleri göz önüne getirdiğimizde, Yeni Malatyaspor karşısında oynasaydı saçımızı başımızı yolmuştuk.
 "Fenerbahçe "Şampiyon" gibi oynamıyor."
 Haftalardır söyleye söyleye dilimizde tüy bitti. Fenerbahçe iyi futbol oynamıyor. Fenerbahçe "Şampiyon" gibi oynamıyor. Fenerbahçe'nin kazandığı haftalarda da bireysel oyuncular ön plana çıkıyor. Fenerbahçe gibi büyük takımlar bireysel olduğu kadar başarılı takım oyunlarıyla da taraftarını sevindirip, derbi öncesi taraftara umut vermelidir. 
 "Cesur Fenerbahçe"
 Haftaya Galatasaray derbisi var ve Fenerbahçe'nin oynadığı futbol korkutucu. Umarım Aykut Kocaman hafta boyunca derbiye özel taktiksel olarak takımı geliştirir ve Galatasaray'a karşı özlediğimiz "Cesur" Fenerbahçe'yi izleriz.