Bugün 29 TEMMUZ 2018 Pazar Güneş günü, Ay Kova burcundayken  güne başladık.

Ay Kova burcundayken;  bireysel özgür hareket isteğimiz ön plana çıkar. Her zamankinden farklı; daha önce yapmadığımız bir şey yapmak isteyebiliriz. 

Marjinal davranışlar sergileriz. Özgürlük isteğimiz bugünlerde tavan yapan. 

Yaptıklarımızla kıtleleri de etkileriz.  Özellikle fikirleriniz geniş alanlara ulaşır.

Ay’ın Kova’da olduğu günlerde içgüdüsel olarak üst oktav düşüncelerden duygusal olarak besleniriz. 

Bir çok olayın çözümü size bu günlerde içgüdüsel olarak çözümü ile gelir. 

Özellikle uykularınız bu çözümler için ideal zamanlar olacaktır. Bu nedenle gördüğünüz rüyaları hatırlamaya çalışın, içinde ki mesajı almaya çalışın…

Ay saat 12:24’de Ay Kova burcundayken boşluğa giriyor.

Ay boşluktayken; herhangi yeni bir iş başlatılmaması tavsiye edilir. Bunun yerine daha önceden başlamış olan işleri;  olaylara müdahele etmeden akışta kalarak takip etmek en doğru davranış şeklimiz olur. 

Çünkü Ay boşlukta ilerlerken;  enerjiler kontrol edilemez ve güçlü olur. Dolayısı ile olayların gidişatına müdahele edemez ve genelde çıkan sonuçlardan da hoşnut kalmayız.

Bu nedenle Ay boşlukta iken “akışta kalmak” en doğru davranış şeklimiz olur.

2. MERKÜR RETRO 26 TEMMUZ 2018 TURKIYE’YE ETKİSİ

 

27 Temmuz 2018’de Ankara saati 08:02’de  23°27'/Aslan SRx derecesinde yılın ikinci Merkür retrosu Türkiye’nin “maddi ve manevi değerleri” olan 2.evinde gerçekleşiyor. 

Yılın ikinci Merkür retrosu 19 AĞUSTOS 2018’de11°31'/Aslan SD burcunda saat 06:24’de direk hareketine dönmek üzere hızlanmaya başlıyor.

Aslan burcu: Dünya astrolojisinde Aslan burcu Monarşi, krallık veya gösterişli olan ülkelerle ilgilidir.

2.ev: Maaddi ve manevi kazançlarımızın evidir. Türkiye için hazinesi, bütçesi ve sahip olduklarıyla ilgili bir evde Merkür retro olacak.

Merkür’ün retro olduğu günlerde; yanlış anlamalar nedeniyle gelişen hatalar, iletişim sorunları, haberleşmede sorunlar ve ulaşım ile ilgili aksaklıklar yaşanır.

Dolayısı ile; “geçmiş” tenalı bütçe, hazine ile ilgili konular bu retroda masaya yatırılabilir.

Ortaklıklarla ilgili alanda ise; bazı sorunlar görülebilir. Beklenen kazanç sağlanamayabilinir veya  planlanmamış harcamalar söz konusu olabilir.

Ayrıca bazı yeni ortaklıklar için, bazı yatırımlar yapılabilir. Ancak bu girişim pek kazançlı olmayabilir.

Merkür’ün retro olduğu süreçler; geçmişte yarım kalan işleri tamamlamak, konuları yeniden gözden geçirmek için değerlendirilir.

Yarım kalmış bir projenizi tamamlamak, özellikle yarım kalan yazılar ve tekrar etmek istediğiniz eğitime dayalı konular için bir fırsat olarak değerlendirebilirsiniz.

Sağlıkla

Özlem Çetinkaya YILMAZ

Danışmanlık Hizmetleri ve Astroloji eğitimi için lütfen

[email protected] ’a başvurunuz.