Sevgili dostlarım,

Kasım ayı çok özel bir ay, 10 kasım kurtarıcımız ulu önder Başkomutan Atatürk'ün ölüm yıl dönümü ama O fikirleriyle , bize gösterdiği ışıklı yol ve hedefleriyle hep içimizde yaşıyor ve bizlere önderlik yapıyor. 24 kasım da Öğretmenler Günü, ben eğitimcilere çok saygı duyuyorum , Başöğretmen Atatürk'ümüzün de dediği gibi 'Yeni nesiller sizlerin eseri olacaktır .' Tüm değişen eğitim sistemi de dahil olmak üzere çok değerli öğretmenlerimize çok görev düşüyor, öğrenciler psikolojik olarak öğretmenlerini örnek alırlar, giysilerinden tavırlarına kadar, eğer öğretmenini çok severse, derslerini daha da ilgiyle dinler ve öğrenir. Bizim tüm öğretmenlerimiz fedakarca çocukları için elinden geleni yapan, Cumhuriyet meşaleleri gibidir. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyor , saygılarımı sunuyorum. 
Diğer çok saygı duyduğum meslek dalı da, tabii ki tüm meslekler saygındır ancak direkt insanla iletişim kuran hayat kurtaran ve yaşam şekillendiren meslekler daha bir kutsaldır benim gözümde. Doktorlarımız elbette ,sağlık çalışanları çok fedakarca çalışırlar ve verdiği kararlar, uygulamalar hayati önem taşımaktadır. 

Sevgili dostlar, ben de tekrar televizyon ekranlarına dönüp sizlerle buluşmaya özellikle de çocuklarımızın sağlığı için ve tabii ki ebeveynlerinin sağlığı ile de aydınlatıcı, ezber bozan bir program hazırlıyorum sizler için. Çok yakında buluşuyoruz kısmetse. Mutlu, sağlıklı, huzur, barış, sevgi dolu yarınlarda buluşmak dileğiyle.