Bu dünyada en masum, en saf, en güzel, en koşulsuz seven ve belki de farkındalığı en yüksek, dürüst olan kişiler çocuklar. Onlar geleceğimiz çünkü ne ekersek onu biçiyoruz. Çocukluğumuzda yaşadığımız travmaları asla unutamıyoruz hatta ufacık olumsuzluklar bile yetişkinliğimizde anlayamasak da bizi etkileyebiliyor, yönlendirebiliyor.

Çocuklar hep gülmeli, çiçek bahçesinde büyümeli, korkmamalı ki güvenli yetişkinler olabilsinler.

İnsan yetiştirmek gerçekten sanat çok çok özenmeliyiz. Hızla değişen dünyada üzerine titrememiz gereken yavrularımız, ayakları üzerinde durabilen, spora, sanata ilgi duyan , en azından takip eden, dünyadaki gelişmeleri bilen, iyi bir mesleği olan , entellektüel olarak gelişmiş, donanımlı bir dünya insanı olması kadar, ülkesini seven, milletine bağlı, atalarımızdan gelen kodları taşıyan bireyler olması için yol göstermeliyiz.

En önemlisi de kalplerine sevgi tomurcukları ekmeliyiz, ailesine dinine vatanına bağlı çocuklar, yeni nesiller ile Atatürk'ümüzün emanet ettiği cumhuriyete sahip çıkan bekçiler olarak, gururla bayrağımızı dalgalandırmaya devam ederler inşallah.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Atatürk'ün tüm dünyaya armağan ettiği bayram çocuklarımıza kutlu mutlu olsun.

En büyük yatırım çocuklaradır. En güzel çağını yaşayan yavrularımıza , çocukluklarını bayram şöleni içerisinde yaşatabilmek dileğiyle .