Yürekten inanıyorum ve diliyorum ki 2017 iyiliğin yılı olarak damgasını vuracak 21. yüzyıla… 2016 zor geçti, zorlamaya da devam ediyor veda ederken bile. Yürek burkuyor, yitirilen canlar, gencecik, dupduru hepsi de… Nice ocaklara ateş düşüyor, umutlarımız kan kaybediyor, sönüyor. 
İnsanlık ne zaman insan olmaktan bu kadar uzaklaştı, yüreğini, beynini, benliğini yitirdi, akıl sır erdirilir gibi değil! Bence dibe vurdu artık yitirilen tüm değerler, maneviyat; dünya çivisiz dönüyor, ekseninden saptı çoktan. Bundan daha çok gümleyemez, dibe vuramaz artık! Dilerim bu tüm dünyada muazzam bir farkındalık yaratır ve insanlar birden uyanışa geçerler, hatırlarlar özlerini, maneviyatlarını güçlendirirler.
Bu gidişe bir dur denmeli, ama herkes demeli bu “DUR!”u… Her birey özüne dönmeli, sorgulamalı kendini, hesaplaşmalı, yüzleşmeli kendisiyle, içindeki iyiyi aramalı, bulmalı, yeniden keşfetmeli ve iyiliği yüceltmeli, hayat felsefesi edinmeli. Din, dil, lisan, ırk, sınıf ayırt etmeksizin herkes iyiliğin peşinden koşmalı! Nasıl ki kötü yürekli bir zeka dünyayı mahvetmeye yeterli ise, iyi yürekli bir zeka da dünyayı kurtarmaya yetecek kadar muhteşem bir güçtür. Hele ki biz insanlar birleşir, bütün olursak, yer gök iyilik taşar, bunun hürmetine dünyanın çivisi yerine konar, dünya eksenine geri döner ve işte o zaman bu dünya yaşarken de cennete döner. 
2017’den beklentim büyük! Ve ben duamı, iyi dileklerimi yükseltiyorum yüreğimden, dillendiriyorum ve hatta haykırıp yakarıyorum. Herkes iyi olsun! İçindeki iyiliğe kulak versin! İçindeki, özündeki iyiliği dışa vursun! Bu iyilik zinciri çığ gibi yayılsın. İnsanlar bundan büyük memnuniyet duysunlar ve iyiliğin tadına vardıkça maneviyatlarını güçlendirsinler, hayatın tadını çıkarsınlar ferah ferah. Politika, iç güç, dış güç, menfaat, beklenti, hiçbir dünyevi amaç olmasın bu iyiliğin mayasında. Sadece insanlık olsun! İyilik olsun! 2017 iyiliğin yılı olsun!!!