Her yeni yıl yepyeni, güzel enerjilerle gelir. Dileklerimizi sıralarız ardı sıra, umutlarımız coşar, duygularımız taşar. İşte yine yürek dolusu bir pozitiflik ve umut seliyle karşıladık 2016’yı da daha geçen hafta! Henüz taptaze gül gonca, ama hızla geçecek yine, bir bakmışız 2017 kapıda! 
Madem hızla geçiyor zaman, elimizi çabuk tutalım. 2016’nın denklemi yenilenme zamanı = yepyeni başlangıçların yılı  
olsun. Sadece fiziksel değil yüreksel, beyinsel ve zihinsel bir yenilenme ve aydınlanma olsun bu. Birimizi ikimizi üçümüzü değil kitleleri sürüklesin peşinden bu yenilik akımı. Ruhsal açıdan bebeklik ayarlarımıza geri dönelim, anı yaşayalım, en ufak bir güzelliğin tadını çıkaralım, gülümseyelim, duygularımızı yaşayalım, maskesiz, dupduru. Beyinsel olarak yenilenelim, radarlarımız açık olsun tüm yeni bilgilere, evrenin tüm mesajlarına. Bilgelik aksın beynimizden ruhumuza bedenimize. İyiyi dileyelim, iyiyi isteyelim, iyisi olsun. 
2016  iyilerin, iyiliğin yılı olsun. İyiler daha da güçlensin, güçlü iyiler daima var olsun etrafımızda. Dostlarımızla şenlensin kahve keyiflerimiz, bereketlensin sofralarımız, muhabbetlerimiz şen kahkahalarla taçlansın, renklensin. Yenilikler olsun hayatlarımızda, hayatımızı  güzelleştiren, yaşam kalitemizi arttıran yenilikler.  Yeni hobiler, yeni atılımlar, yeni başarılar, yeni deneyimler… Sadece gardrop yenileme değil, manen de ruhen de yenilenme, zenginleşme yılı olsun 2016. İyi kötüden sıyrılsın, ayıklansın, parıldasın, ışıldasın! İyiler yücelsin, güzellikler gözünüzü kamaştırsın. Her yeni deneyim yeni bir sayfa açsın, karşımıza yeni fırsatlar çıkarsın, daha da anlamlandırsın, daha da yaşanılır kılsın hayatlarımızı! Her birimize yenilendiğimiz, arındığımız, pırıl pırıl, güzel bir 2016 diliyorum! 
Sevgilerimle…