Her yıl sonuna doğru ülkemizde ve dünyamızda tüm insanların tek bir dileği vardır. “Gelen yılın kendilerine ve ülkelerine hayırlar, mutluluklar, bol kazanç ve sağlık dolu günler getirmesini” dilerler. Bende bu dileğimi ülkemize ve dünyamızdaki tüm insanlar için diliyorum..
***
Ülkemiz bir yanardağ ağzı gibi kaynıyor! Siyasetteki muhalefetin yaptığı kararsız adımları ve kısır döngü yumuşak siyaseti yüzünden diğer bazı partiler ülkemiz üzerinde dış güçlerinde gazıyla Ali Cengiz oyunları oynuyorlar!. Yani bilmiyorlarki ellerindeki pimi çekilmiş el bombası ile ateşe yaklaşılmaz. Temennim ‘Türk’e, Türk’ten başka kimse dost olmaz’ sözünü ülkemizde yaşayan ard niyetliler anlarlar ve bu tehlikeli senaryolarından vaz geçerler..
***
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın bölgesi için gerçekleştirmeye çalıştığı ve binlerce kişinin iş imkanı da bulacağı E’xpo Fuar projesi süper bir proje. Bu proje hayata geçtiğinde Maltepe de daha da farklı gelişmeler olacak. Başkan Ali Kılıç Maltepe’de belediye hizmetleri ve sanat alanında da güzel hizmetlere imza atmaya devam ediyor. Başkan Ali Kılıç’ı ünlü yazar, ressam Fikret Otyam için yaptığı müze çalışmaları için de ayrıca kutluyorum...
***
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın bölgesine sunduğu güzel hizmetleri de takdir ediyorum. Her hizmeti gibi geçtiğimiz günlerde hizmete açtığı Şelale Park ve tesisleri de mükemmel. Tuzla halkı başkanları Dr. Şadi Yazıcı’nın bölgelerine yaptığı hizmetlerden övgü ile bahsediyorlar.
***
Maltepe Üniversitesi verdiği kaliteli eğitimiyle haklı bir gurur kaynağımızdır ayrıca yurtdışı bilimsel çalışmaları ve Cevizli Tekel arazisindeki Bryas Sarayı ile ilgili Maltepe’nin geçmiş tarihine ışık tutacak olan arkeolojik çalışmalarla da güzel hizmetlere imza atması bölgemiz ve ülkemiz açısından da gurur verici ve takdir edilecek bir başarı simgesidir.
***
Maltepe’de halkın gözü kulağı olarak zor imkanlarla görev yapan yapan Yerel Medya temsilcisi arkadaşlarımızın iki ayrı kulvarda kurmuş oldukları derneklerin tek çatı altında tek yürek, tek ses olarak birleşmeleri bence daha iyi olur kanaatindeyim. Ve bu derneklere gazeteciliğe gönül vermiş, bu işi gerçekten mesleği olarak benimsemiş kişilerin bu dernek çatısı altında toplanması da temennimdir.
2015 Yılının Tüm Dünya İnsanlarına Hayırlarla birlikte Dostluk ve Kardeşlik Sevgisi Getirmesini, Göz Yaşının Olmamasını Dileyerek Kutluyorum..