Bugün, 2 Şubat 2018; Cuma Venüs günü, Ay Başak burcundayken güne başladık.

Ay Başak burcundayken; hizmet konuları devreye giriyor. Detaylara önem verdiğimiz ve analitik zekamızı ön plana çıkardığımız bir gündeyiz. 

Ancak yine Başak burcunun özelliği olan “eleştirisel yanımızı” bugünlerde kontrol altına almalıyız. Yoksa aşırı eleştirilerimizden dolayı çevremize itici gelebiliriz.

Ayrıntılar içinde boğulmamaya özen gösterelim. 

Günü hijyene  yönelik değerlendirsek;  yaşadığımız alanı düzenlemek bu enerjinin olumlu kullanışı olabilir. Özellikle bahçeniz varsa bitkilerle ilgili enerji sarf etmek oldukça uygundur.

Alternatif tıp, şifacılık ve bitkilere yönelik çalışmalar bugün olumlu sonuç verecektir.

TAVSİYELER:

Ay’ın Başak burcundan geçtiği günlerde; kişisel gelişim, yoga ve meditasyon çalışmaları için  değerlendirebilirsiniz.

Temizlik işleri için değerlendirebileceğiniz gündür.

Kök bitkilerinin ekimi veya toplanması için uygun günlerdir.

Ayrıca ayrıntıya önem vermeniz gereken işleriniz için değerlendirebilirsiniz.

Finansal işleriniz için de bu günleri değerlendirebilirsiniz…

31 OCAK 2018 AY TUTULMASININ BURCUNUZA ETKİSİ-2

Teraziler ve yükselen Teraziler 11

31 Ocak 2018’de Ankara saati 16:26 itibari ile 11°37’/Aslan burcunda meydana gelen “Tam Ay tutulmasını” siz; “sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız” alanında yaşayacaksınız.

Sosyal çevrede üye olduğunuz gruplarda, derneklerde, kluplerde ve hayır kurumlarında, Ay tutulması ile açığa çıkan olaylarla bir netleşme yaşayacaksınız. Dolayısı ile; ne yapmanız gerektiği hakkında bir karara varabileceksiniz.

Ara bulmanız gereken durumlar ortaya çıkacaktır. Arada ki uyum ve dengeyi sağlamak size kalabilir.

Bazı arkadaşlıkları bitirebilirsiniz. Sosyal hayatta kadınlara yönelik işlerde destek görebilirsiniz. Bu ilişkilerde biz demenin yanında bazen de “ben” demeyi de deneyimleyebilirsiniz.

Bu Tutulma çocuklarınızla da ilgili bazı konuları önünüze koyabilir. Belki bir hobileri gündeme gelebilir.

Altı ay boyunca yaşayacaklarınızla , “uyum, denge ve karşınızdakinin hakkına saygı konusunda” sosyal çevrede bir duruş sergiliyor olacak  ve “kimlik” kazanacaksınız. 

Dolayısı ile, bu Tutulma ile; “ben yerine biz” demek, takip eden 6 ay içinde önemli adımlarınızdan oluyor.

Ebeveynlerinizden birinin tutulmadan sonra kredi, kazanç veya borçları ile ilgili bir durum açığa çıkabilir. Ebeveynlerinizin bilmediğiniz bir borç tutulma sonrası bilinir hale gelebilir.

Akrepler ve yükselen Akrepler 10

31 Ocak 2018’de Ankara saati 16:26 itibari ile 11°37’/Aslan burcunda meydana gelen “Tam Ay tutulmasını” siz; “kariyer ve toplum önünde ki duruşunuz” ile alakalı alanda yaşıyorsunuz. Dolayısı ile bu alanda bir açığa çıkış ve netleşme yaşayacaksınız.

Bu tutulma ile, yönetim alanında derin araştırmaların söz konusu olacağı ve “liderlik” konusunda mükemmelleştirmenin yaşanacağı bir süreç olabilir bu Ay Tutulması sizin için.

Kariyeriniz ile ilgili netleşmemiş konular, bu  tutulma sonrası takip eden 6 ay içinde netleşebilir ve bu sayede bir karara varabilirsiniz.

İş yerinizde pozisyonunuzla ilgili netleşmemiş kararlar açığa çıkabilir. Bu tutulma sonrası bazı karalar alabilirsiniz. İş yerinde birlikte iş yaptığınız bazı arkadaşlarınızın ayrılması da bu tutulma sonrası yaşanabilecek olaylardan.

Çalışmayanlar için bu tutulma toplum önünde ki duruştur. Dolayısı ile tutulma sonrası ve takip eden 6 ay içinde, kesinin sağlık konularıyla ilgili verdikleri mücadele konusu açığa çıkabilir. Yani bilinir olabilir. Böyle bir durum bu Ay tutulması sonrası gerçekleşebilir.

Çocuğunuzun sağlık konularıyla ilgili tutulma sonrası daha yakından ilgileneceğiniz bir süreç yaşayabilirsiniz. Bilmediğiniz bazı sağlık sorunları tutulma sonrası açığa çıkabilir. Muhtemelen bağırsaklarda bir tıkanıklık söz konusu olabilir. Bu nedenle beslenme şeklinizi yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir.

Yaylar ve yükselen Yaylar 9

31 Ocak 2018’de Ankara saati 16:26 itibari ile 11°37’/Aslan burcunda meydana gelen “Tam Ay tutulmasını” siz; “yurtdışı, yurtdışı ile ticaret, ihracat, yüksek eğitim, akademisyenler, inançlar, din adamları, hukuksal konular, hakim, savcılar ve yabancılarla” ilgili alanda yaşayacaksınız.

 Bu konularla ilgili daha önceden bilmediğiniz, ve açığa çıkan olaylarla netleşecek bir süreç yaşanabilir.

Dolayısı ile yüksek eğitim alanınızda, bugüne kadar kararsız kalmış olabilirsiniz. 

İnanç kalıplarınızı değiştirebilirsiniz. Yurtdışı işleriniz ve tanışmalar gündeme gelebilir.

Tutulmanın etkisi ile fikirleriniz netleşir ve ne yönde gitmeniz gerektiğinin kararına varabilirsiniz. Belki yurt dışında bir eğitim düşüncesi veya yurtdışı ile yapılan bir ticaret konusu takip eden 6 ay içinde bir karara bağlanabilir.

Ayrıca ortağınızın maddi durumu ve kazancı ile ilgili daha önceden bilmediğiniz konular tutulma sonrası netleşir.

Oğlaklar ve yükselen Oğlaklar 8

31 Ocak 2018’de Ankara saati 16:26 itibari ile 11°37’/Aslan burcunda meydana gelen “Tam Ay tutulmasını” siz; “ortaklarınız ve başkaları üzerinden elde ettiğiniz gelirleriniz” alanında yaşayacaksınız.

Dolayısı ile Tutulma sonrası ve takip eden 6 ay içinde, ödemeleriniz ve borçlarınız ile ilgili bir açığa çıkış ile, belki de daha önceden haberiniz olmayan bir borç ile karşılaşabilirsiniz.

Bir miras konusu, bu tutulma sonrası netleşip bir sonuca bağlanabilir.

Ortaklarınızla ilgili, kimlik veya liderlikleri konusunda bir açığa çıkış, ortaklıklar konusunda netleşmenizi sağlayabilir.

Başkaları üzerinden elde ettiğiniz gelirlerinizde gelir- gider dengesi konuları gündem oluşturacak. Bozulan ödeme dengesini tekrar düzene koymak üzere  açığa çıkan borçlar da olabilir.

Ayrıca bu tutulma sonrası bazı “öz değerleriniz nelerdir?” konusunda bir yüzleşme yaşayabilir. Geleneksel kurallardan ne kadar saptığınız konusu ile ilgili bir yüzleşme de yaşayabilirsiniz.

Babanızın borsa veya kumar gibi şans gerektiren finansal girişimlerinde bazı açığa çıkan durumlar bu tutulmanın konularından olabilir.

Ortağınızın dışarı verdiği imaj ile ilgili de bir netleşme söz konusudur.

Kovalar ve yükselen Kovalar 7

31 Ocak 2018’de Ankara saati 16:26 itibari ile 11°37’/Aslan burcunda meydana gelen “Tam Ay tutulmasını” siz; “partner ve açık düşmanlar” evinizde yaşayacaksınız.

Dolayısı ile eşiniz ile aranızda netleşmemiş bazı olaylar bu tutulma sonucu açığa çıkan olaylarla bir netlik kazanır ve bir karara varabilirsiniz.

Evliliğiniz ve partnerinizle ilgili, daha önceden bilmediğiniz bazı konular açığa çıkabilir. Ortaklıklar veya evlilik gibi konular gündem oluşturabilir.

Bitmesi gereken bir ilişki veya evlilik bitebilirken, bir ilişkinin başlaması gerekiyorsa da o başlayabilir. Dolayısı ile artık birbirine faydası kalmamış birbirilerine enerjileri geçmeyen ilişkiler bu tutulma sonrası “bitme” aşamasına geçebilirler.

Ayrıca açık düşmanlarınızın “kimler” olduğunu; bu Ay tutulması size takip eden 6 ayl boyunca ışık tutarak gösterir.

Arkadaşlarınızın yurtdışı işleri ile ilgili bazı ticaret işleri bu tutulma sonrası netlik kazanır.

Balıklar ve yükselen Balıklar 6

31 Ocak 2018’de Ankara saati 16:26 itibari ile 11°37’/Aslan burcunda meydana gelen “Tam Ay tutulmasını” siz; “sağlığınız,  iş yeriniz, günlük rutin işleriniz, iş arkadaşlarınız, yardımcılarınız ve evcil hayvanlarınız” ile ilgili alanda yaşayacaksınız.

Bilmediğiniz bir sağlık sorununuz, Tutulma sonrası veya takip eden 6 ay içinde açığa çıkabilir. Muhtemelen, kalp, damar, dolaşım sistemi ve tansiyon sorunları ile karşılaşabilirsiniz.

Günlük rutin işlerinizde ve birlikte iş yaptığınız kişilerle ilgili, daha önceden farkında olmadığınız bazı konular açığa çıkabilir. Dolayısı ile bazı kararlar alabilir ve yaşamınızı bu 1 yıl içinde yeniden şekillendirebilirsiniz.

Sağlık konularınız ve evcil hayvanlarınızla ilgili konuların öne çıkacağı bir ay olacaktır.

Besin zehirlenmesi yaşayabilirsiniz. Aldığınız ilaçlara özellikle dikkat etmenizde fayda var.

Ameliyatlarda narkoz olayına dikkat etmek gerekebilir.

Bu tutulma sonrası  iç dünyanızda gizli olan veya sizin gizli tutmaya çalıştığınız taraflarınızla da yüzleşmeniz mümkündür.

Sağlıkla