Bugün 18 Mart Pazar Güneş  günü, Ay Koç burcundayken güne başladık.

Ay Koç burcundayken heyecanlı, neşeli ve bir çocuk gibi meraklı oluruz.  Bir çocuk heyecanı ile her şeye ilgi duyar fakat hevesimizi çabuk kaybedebiliriz.

Bugünlerde “Maymun iştah”lılığımız tutar. Çok çabuk ilgi alanımızı değiştirebiliriz.

Ay’ın Koç burcundan geçtiği günlerde heyecanımızı zapt edemez; enerjik, sabırsız, meraklı, cesur ve atak oluruz. 

Aklımıza gelen bir şeyi hemen başlatmak isteriz. Sonunu düşünmeden kalkıştığımız işler yüzünden de başımız derde girer. Dikkatli olmak gerekir.

Aşırı cesaretimizden; kaza riskleri en çok ta bugünlerde artar.

Bugünün enerjisi ile yeni başlangıçlar yapacak gücümüz olur.

Duygusal olarak ta, yeni ve saf olana çekiliriz.

AYIN AÇILARINA BAKARSAK:

Saat 13:19’da AY SATÜRN 90 derecelik açısı kesinleşiyor.

Ay’ın Satürn ile oluşturduğu kare açının etkisiyle; zorlayan, engelleyen, kısıtlayan, daraltan bu enerjiler hissedilir.

Bu enerjide duygu yoktur.! 

Duygusal ihtiyaçlarımızı görmezden gelen, katı ve disiplinli ve yaşça büyük insanların acımasız davranışlarına maruz kalabiliriz.

Yaşlı kimseler ve özellikle kadınlarla sorun yaşamamaya bakınız.

Yaşananlar kalıcı olarak hayatınızda iz bırakacak türden olabilir.

AY VENÜS kavuşumu 23:57’de kesinleşiyor.

Ay Venüs kavuşum yapıyor.

İkili ilişkilerde hoşgörü ve tolerans gösterilir.

Finansal alanda olumlu hareketler söz konusudur.

Diplomasinin gündem oluşturduğu bir gün.

Sanattan duygusal olarak beslenildiği bir gün.

17 MART 2018  BALIK YENİAY’IN TÜRKİYE’YE ETKİSİ

17 MART 2018’de Ankara saati ile 16:12’da Balık burcunun 26°53' derecesinde Türkiye’nin onuncu evinde bir YENİAY yaşıyoruz.

Balık burcu: Soyut olayların yaşandığı, iyi niyetli olduğumuz ve yardım severliklerimizin önem kazandığı, hümanist olayların ön planda olacağı konular bu Güneş tutulmasının konusu diyebiliriz. 

Sınırlar ortadan kalkar. Algı dünyası açılır. Sezgiler kuvvetlenir. Ancak hiç bir şey net değildir. Büyük resmi görmek mümkün olmayabilir. Dağılma söz konusudur.

Kendini kurban etme de bu Balık tutulmasından sonra 6 ay 1 yıl etkisini göstereceğinden; intihar saldırıları konusu ile daha fazla karşılaşabiliriz.

Balık diğer taraftan da kaçışın burcudur. Bu nedenle bu tutulmanın etkisi üzerimizde farklı şekilde kaçışlarımızı da gösterebilir. Yüzleşebiliriz. Sorumluluklarımla. Bağımlılıklarımızda gereken sorumluluklardan kaçışlar mesela.

Halk :Chiron kavuşumlu bu Yeniay’ın ruhsal yönden yaralanmalara ve şifalanmalara zemin hazırladığını görebiliyoruz.Ancak bu durum Türkiye için biraz daha sert etkiler taşıyor olacak. Çünkü Türkiye haritasında 12. Evde bulunana Ay yani Halkı gösteren ay, tam karşıt durumda uran Mars burası Türkiye’nin askeri güçlerini, polislerini ve güvenlik görevlilerini göstermekte ve Halkın yaralanacağı alan burası olduğunu görüyoruz.

Yeniay Türkiye’nin 10 evinde gerçekleştiğinden, direkt iktidar alanında yapılacak bir takım yeni başlangıçları ve atılacak yeni adımları göstermekte.

Ancak bu Yeniay unutulmamalıdır ki ,” Chiron” kavuşumlu bir Yeniay olup, “can da yakabilecektir”.

Halkın almış oldukları yaraları ve yaralanmışlıklarını tedavi etmek amaçlı niyetler gözüküyor. İyi niyetli bir takım adımların atılabileceği bir Yeniay olmakla birlikte, henüz tam gerçekçi bir adımdan ziyade daha çok somut çerçevede kalan, “iyi niyet”in barındırıldığı bir yeni başlangıçtan söz edebiliriz. 

Yeniay’ın gerçekleşeceği 17 Mart çivarı olan günlere dikkat etmek gerekir. Bu Chiron vari etkiler, yani askeri yönden veya güvenlik güçlerimizden alacağımız yaralar, üzüntüye neden olabilecek türden olduğundan, bu günlerde dikkat ve hassas olmak gerekmektedir.

YARIN: 17 MART 2018  BALIK YENİAY’IN BURÇLARINIZA ETKİSİ

Sağlıkla