Sevgili okurlarım merhaba, TV ve gazetelerde 17 yaşındaki hocanın 9 yaşında bir çocuğa tecavüz ettiği haber konusu oldu. Her çocuk sahibi anne baba gibi bu duruma bende çok üzüldüm. İnternette haberin devamı çok daha vahimdi. Listemden bir bayan aynen şunu paylaşıyordu. Ağrı'da yatılı erkek Kuran kursunda, Kur'an hocasının tecavüzüne uğrayan 9 yaşındaki çocuğun sözleri yürekleri dağladı. Çocuğun sözleri “Gidecek yerim olmadığı için yurtta kaldım. Yalnız kaldığımız için böyle yaptı.” Diyor ve arkadaş ekliyor.

“Arkadaşlar kimse çoluk çocuklarını Kuran kurslarına göndermesin bu şerefsiz hocaların yüzde doksanı sapık. Lanet olsun bu pisliklere bunların yüzünden dinimizden soğuyoruz” Diyor.  

Yazının altındaki yorumlar çok ürkütücü: “Bunlar Lut kavminin tohumları, işte Cumhuriyet rejimini ve laikliği bu sebeple sevmiyorlar. Bu çocukların yaşadığı travma ömür boyu unutulmaz yuh olsun bilinçli bu ahlaksızlığa göz yumanlara. Ahlaksızlıklar diz boyu bunlara neden en ağır cezayı vermiyorlar?” diye yazılan yorumcuları okudum ve yorum hakkımı kullandım.

“Hanımefendi lütfen, 17 yaşındaki birisi hoca olamaz gerçek hocalara hakaret olur. Ayrıca sapıklığın İslam diniyle dini kurumlarla ne alakası var? Sapkınları sapıkları gerçek hocalarla bir tutmak sizce ne kadar doğru?” Dedim.

“Dini kurumlarda bu gibi şeyler sıkça oluyorsa, ha hasan ha kel hasan değişen bir şey yok. Maalesef bizi yönetenler bu durumu meşrulaştırıyorlar. Din kisvesi adı altında sözde din eğitimi yapan cemaat pislik yuvasıdır. Hiçbir Cumhuriyet ve Atatürkçü kurum veya Ateistlerde böyle bir sapıklık yoktur.” Dedi.

“Rica ediyorum yapmayın sapıklığın sapkınlığın dinle ırkla mezheple alakası yoktur. Adı üstünde sapık, sapıkları sapkınları İslam dinine yamamayın böyle yaparsanız kendi taşlarımızla kendi başımızı yararız.” Dedim.

“Sözleriniz anlamlı güzel tebrik ediyorum fakat şahsi kanaatim şu ki, bu adam ölmeden Türkiye’de hiçbir şeyin değişmeyeceğinin garantisini veririm neden derseniz İsrail ve Amerika arkasında seçim zaten formalite sonuç belli birde diğer seçenek iç savaş oda belli asker ve polis emir kulu bilmem anlatabildim mi? Dolasıyla sapkınlığı meşrulaştıranlar ortada.” Dedi.

“Ülkemde çocuk yaşta gelinlerimiz var aynı şeye sığıyor. Burada 17 yaşındaki sapığa hoca demek o kurumlara hakaret toplayıp hadım etmeliler. Ayrıca bu sapkınların devletle ve yönetimle ne alakası var?” Dedim.

Birileri ülkemdeki her olumsuz olayda içeriden ve dışarıdan yönlendiriliyorlar. Elin adamları ülkelerindeki bu türden olaylarda ne devlet suçluyorlar nede devleti yönetenleri. Ülkemde bu kadar din düşmanı varken farklı görüş düşmanı varken belimizi doğrultmamız neredeyse olanaksız. Oysa bu haberi TV ekranlarına ve gazetelere taşıyanların oturup kendisine sorması gerekiyor. 17 yaşındaki bir çocuk, bir sapkın sapık nasıl hoca oluyor? 

Hoca adını verdikleri bu sapığın sapkının yüzünden dini kurumlara verdikleri zararı ölçemiyorlar mı? 

İslam dinine Kuran’a devlete millete içeriden ve dışarıdan yazılı veya görsel verdikleri zararın farkında değiller mi?

Avrupa ülkelerinde o sapkın yaşta olan çocuklar öğrenci bu sapkının o yaşta hoca olamayacağını düşünemiyorlar mı? 

Hani: “Acemi katır kapı önünde yük indirir.” Diyorlar ya…

Acemi ve düşünmeden yapılan haberler devletin milletin sırtında çok ağır bir yük. İnternet ortamında yazılı ve görsel basında bu yükü devletin saf gariban milletin sırtına yüklemeye kimsenin hakkı yok. Uyanık geçinenler safsatayla milleti yolundan saptırmaya veya aptal yerine koymaya hakkınız yok. Sizlere Hak ve Adalet yolunda hayırlı yolculuklar!..

Sevgi ve saygılarımla