Bugün 16 Şubat Cuma Venüs günü; Ay Kova burcunda boşluktayken ilerliyor.

Ay saat 05:42’de Ay Balık burcuna geçiyor.

Ay Balık burcundan geçerken kendimizi; rahat, huzurlu, romantik, iyimser, yardımsever ve hümanist hissederiz. Tüm canlılara ve doğaya karşı daha duyarlı oluruz.

Yaşadığımız Dünya’yı “sınırları kalkmış” olarak algılarız. Aynı zamanda çevremizde olup biten olumsuz enerjiyi de bir sünger gibi emeriz. Bu durum biraz da aslında kendimizin enerjisinin tükenmesine neden olur. 

Farkında olun.

16 ŞUBAT 2018  GUNES TUTULMASINDA BURÇLAR

Koçlar ve yükselen Koçlar 11

16 Şubat 2018’de gerçekleşen yılın ilk “Parçalı Güneş Tutulmasını” siz; onbirinci ev olan “sosyal çevreniz” alanında yaşayacaksınız.

Dolayısı ile; sosyal çevreniz, arkadaş gruplarınız, üye olduğunuz dernekler veya kluplerde “bütünün hayrına” olacak işlerin peşinden koşarak, bir takım projeleri  başlatabilirsiniz. 

Her zamankinden “farklı ve orijinal” olan  projelerinizi, tutulma sonrası takip eden 6 aylık süreçte ortaya koyabilirsiniz.

Ayrıca kardeşinizin (veya yakın akrabanızın) yüksek eğitimi ile ilgili farklı ve orijinal olan bir dala başlamasını sağlayacak girişimlerde bulunabilirsiniz.

Varsa evcil hayvanınızın sağlığı ile ilgili, bazı önlemler alarak yeni bir yaşam stili belirleyebilirsiniz.

Ayrıca takip eden 6 ay boyunca; eşinizin farklı ve sıra dışı bir hobiye başlama girişimi olabilir.  Bu hobi teknoloji ile ilgili olabileceği gibi ( digital yarışlar v.s.), spor veya dans gibi sanatsal bir faaliyet te olabilir. Yalnız fark yaratan bir hobi olacaktır.

Boğalar ve yükselen Boğalar 10

16 Şubat 2018’de gerçekleşen yılın ilk “Parçalı Güneş Tutulmasını” siz; onuncu ev olan “kariyer” alanında yaşayacaksınız.

Dolayısı ile; yeni ve her zamankinden farklı bir kariyere başlangıç yapabileceğiniz fırsatlar doğabilir. 

Tutulmayı takip eden günlerde toplum önünde marjinal bir duruş sergileyebilirsiniz. 

Kariyeriniz nedeniyle, partnerinizin kardeşi ile ilgili konular gündeme gelebilir. Ortak kazanımlar konusuna farklı bir çözüm bulmanız gerekebilir.

Ayrıca gerçekleştireceğiniz fark yaratan kariyeriniz nedeniyle, yapacağınız yeni girişimleriniz ile; patronunuzun da marjinal bir imajı olacaktır.

Eşinizin kökleri ile ilgili bazı girişimleriniz olabilir.

İkizler ve yükselen İkizler 9

16 Şubat 2018’de gerçekleşen yılın ilk “Parçalı Güneş Tutulmasını” siz; dokuzuncu eviniz olan “yüksek eğitim, yurtdışı ve hukuksal” olan alanda yaşayacaksınız.

Dolayısı ile; tutulma sonrası takip eden 6 ay içinde, yurtdışı ile ilgili seyahatler, farklı bir yüksek eğitim konusu veya yurtdışı ile “orijinal” olan bir ticaret/ihracat veya ithalat olayına girişebilirsiniz.

Tutulma sonrası takip eden 6 ay içinde deniz aşırı bir ülkeye, daha önceden hiç gitmediğiniz bir yere farklı bir seyahat yapabilirsiniz.

Bu süreç ayrıca ortağınızın/partnerinizin sahip oldukları, ödemeleri, kredi ve borçları ile ilgili durumlarda yeni bir girişimleri de kapsar.

Yengeçler ve yükselen Yengeçler 8

16 Şubat 2018’de gerçekleşen yılın ilk “Parçalı Güneş Tutulmasını” siz; sekizince eviniz olan “ortaklar” evinizde yaşayacaksınız.

Dolayısı ile; yeni ve sıra dışı “fark yaratan” bir ortaklık başlatabilirsiniz.

Tutulmayı takip eden 6 ay boyunca, ödemeler gelir ve gider konularınızı yeniden düzenleyebilirsiniz.  

Başkaları üzerinden elde ettiğiniz gelirlerinizde gelir- gider dengesi konularında sıra dışı  gündem oluşabilir ve muhtemelen bozulan ödeme dengenizi tekrar düzene koymak üzere bazı girişimlerde bulunabilirsiniz. Bulacağınız çözüm ile fark yaratabilirsiniz.

Babanızın gelirlerinde farklı bir kazanç (veya borçlar) gündeme gelebilir.

Kardeşinizin de sağlığı ile ilgili, değişik bir tedavi veya yeni bir yaşam stili benimsenebilir.

.

Aslanlar ve yükselen Aslanlar 7

16 Şubat 2018’de gerçekleşen yılın ilk “Parçalı Güneş Tutulmasını” siz; yedinci eviniz olan “evlilik” evinizde yaşayacaksınız.

Dolayısı ile; bekar olanlar yeni ve marjinal bir evliliğe adım atabilirsiniz. Evli olanlar ise evliliklerine yeni bir yön vermek adına yeni bir başlangıç yapabilirler.

Evliliğiniz ve partnerinizle ilgili sıra dışı konular, bu tutulma sonrası gündeminizi oluşturabilir.

Ayrıca bu tutulma sonrası eşinizin imajı ile ilgili sıra dışı bir çalışma başlatabilirsiniz. Hem dış görünüş konusunda, hem de giyim stili olarak yeni bir çalışmayı takip eden 6 ay süresince gerçekleştirebilirsiniz.

Ayrıca tutulma sonrasındaki aylarda, kardeşinizin yetenekleri doğrultusunda bir takım sıra dışı girişimleri olabilir.

Başaklar ve yükselen Başaklar 6

16 Şubat 2018’de gerçekleşen yılın ilk “Parçalı Güneş Tutulmasını” siz; altıncı eviniz olan “sağlık” evinizde yaşayacaksınız.

Dolayısı ile; sağlıklı yaşam adına yaşamınızda yeni ve farklı bir başlangıç yapabilirsiniz.

Sağlık konularınız ve evcil hayvanlarınızla ilgili konuların öne çıkacağı bir tutulma olacak bu sizin için. Takip eden 6 ay boyunca  bugüne kadar daha önceden yapmadığınız bir “sağlıklı yaşam” bicimini hayatınıza dahil edebilirsiniz.

Bu süreçte eşinizin marjinal bir “kişisel gelişim” ile ilgilendiğini görebilirsiniz. Tutulmayı takip eden 6 ay eşiniz orijinal bir çalışmayı  başlatabilir. 

Bu süreçte ferdi “özgürlüğünüz de” ön plana çıkabilir.

Patronunuz farklı bir dalda yurtdışı ile ticaret başlatabilir. Her zamankinden farklı bir konuyu hayatınıza dahil edebilirsiniz.

Teraziler ve yükselen Teraziler 5

16 Şubat 2018’de gerçekleşen yılın ilk “Parçalı Güneş Tutulmasını” siz; beşinci ev olan “aşk ve çocuklarınız” ile ilgili alanda yaşayacaksınız.

Dolayısı ile; tutulma sonrası ve takip eden 6 ay içinde farklı ve sıra dışı olan yeni bir aşka başlayabilirsiniz.

Eğer çocuğunuz varsa; onunla “keyif aldığınız konularla ilgili,  marjinal bir spor veya sıra dışı bir sanatla” ilgili yeni bir başlangıç yapmanız muhtemeldir.

Bu süreçte çocuğunuzun dış dünyayı “özgürlükler” üzerinden anlayışı ile ilgili sıra dışı bir gündem yaşayabilirsiniz.

Eşinizin orijinal olan gelecek projeleri, tutulmadan sonra takip eden 6 ay boyunca gündeminizi oluşturacaktır.

Bu süreçte şans oyunlarından yana veya borsa gibi yatırımlarınızdan da sıra dışı bir şansınız olabilir.

Ayrıca “vatan topraklarınızla” ilgili daha önceden eşi benzeri görülmemiş gelişmeler yaşanabilir ve siz fark yaratan girişimlerde bulunabilirsiniz.

Akrepler ve yükselen Akrepler 4

16 Şubat 2018’de gerçekleşen yılın ilk “Parçalı Güneş Tutulmasını” siz; dördüncü eviniz olan “yaşadığınız ev ve ebeveynleriniz” ile ilgili alanda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

Dolayısı ile; tutulma sonrası takip eden 6 ay boyunca farklı ve sıra dışı bir ev veya yaşama alanı kendinize yaratabilirsiniz. Marjinal sayılabilecek bir eve taşınabilirsiniz.

Ayrıca bu süreçte eşinizin kariyeri ile ilgili yeni bir başlangıçtan söz edebilirim. Tutulma ve takip eden 6 ay boyunca eşinizin sıra dışı kariyeri ve toplum önündeki duruşu ile ilgili yeni bir takım girişimlerde bulunabilirsiniz.

Varsa evcil hayvanınızın sağlığı ile ilgili, tutulma sonrası sıra dışı bir, önlem ile yeni bir yaşam stilini hayatınıza sokabilirsiniz.

Bu süreçte çocuğunuzun kişisel gelişimleri de, gündem olacak ve tutulmayı takip eden süreçte marjinal sayılan bir eğitim aldığını görebilirsiniz. Yani bu Güneş tutulması çocuğunuz için farklı bir eğitimin başlangıcı olabilir çocuğunuz için.

Yaylar ve yükselen Yaylar 3

16 Şubat 2018’de gerçekleşen yılın ilk “Parçalı Güneş Tutulmasını” siz; üçüncü eviniz olan, “kardeş, kuzen ve yakın akrabalarınızla” ilgili sıra dışı konular gündeme gelebilir.

Dolayısı ile; tutulma sonrası takip eden 6 ay boyunca orijinal bir ticareti veya bir eğitimi yaşantınızda başlatabilirsiniz.

Ayrıca tutulma sonrası kardeş / kuzen veya yakın akrabalarınızın marjinal imajı ile dikkat çekmesi muhtemel olabilir.

Bu Güneş tutulmasının sizin için başka bir konusu ise; eşinizin yurtdışı seyahatleri, sıra dışı konularda ticaret işleri ve yabancılarla gerçekleştireceği fark yaratan işleri yaşantınızda gündem oluşturabilir.

Çocuğunuzun gelecekle ilgi fark yaratacak projelerini de bu tutulma sonrası devreye aldığını görebilirsiniz.

Oğlaklar ve yükselen Oğlaklar 2

16 Şubat 2018’de gerçekleşen yılın ilk “Parçalı Güneş Tutulmasını” siz;  ikinci eviniz olan, “maddi ve manevi değerleriniz” evinde yaşayacaksınız.

Dolayısı ile; tutulma sonrası farklı bir “değer” anlayışı ile kazanımlarınız konusunda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

Ayrıca eşiniz ortaklarıyla da fark yaratan kazançları ile ilgili girişimlerini de bu süreçte başlatabilir.

Varsa çocuğunuzun  marjinal bir kariyer fırsatı tutulma ve takip eden 6 ay boyunca gündem oluşturabilir.

Kovalar ve yükselen Kovalar 1

16 Şubat 2018’de gerçekleşen yılın ilk “Parçalı Güneş Tutulmasını” siz; birinci eviniz olan “imaj” evinizde yaşayacaksınız.

Dolayısı ile; imajınızla ilgili bir takım yeni çalışmaların içine girebilirsiniz. Her zamankinden farklı görüneceğiniz, kendi imajınızla ilgili, sıra dışı bir görüntü kazanmak için girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kendinize farklı olan bir giyim stili benimseyebilir, gardolabınızı yenileyebilirsiniz.

Bu güne kadar kendinizi ortaya koymakta çekinmiş olabilirsiniz. Ancak bu Güneş tutulması ile bilmediğiniz konular da dahil olmak üzere, kendiniz ile ilgili bazı konuların açığa çıkışları yaşanabilir.

Ebeveynlerinizden birinin kariyer yaşamında sıra dışı bir yenilik olabilir. Bugüne kadar yaptığından daha farklı olan bir kariyerde ilerleyebilir.

Varsa çocuğunuzun yüksek eğitimde, orjinal bir seçim yaptığını görebilirsiniz. Arkadaşlarınızın asi ve marjinal bir takım gruplar kurduğunu veya bunlara dahil oldukları bir süreç başlatabilir bu tutulma.

Dolayısı ile bu tutulmadan sonra takip eden 6 ay boyunca, Yaşantınızda farklı bir dönem başlar. Daha önceden deneyimlemediğiniz konulara ilgi duyar  Dünya’ya farklı bir açıdan bakabilirsiniz.

Balıklar ve yükselen Balıklar 12

16 Şubat 2018’de gerçekleşen yılın ilk “Parçalı Güneş Tutulmasını” siz; onikinci eviniz olan “kişisel gelişim” alanınızda yaşayacaksınız.

Dolayısı ile; kendi kişisel gelişiminle ilgili farklı bir çalışmayı hayatınızda başlatabilirsiniz. Tutulmadan sonraki 6 ay veya 1 yıllık olabilecek olan bu süreci, kendinizi ve iç dünyanızı yenilerken, ruhunuzu dinlendirip, kendinizi yeniden şarj edeceğiniz bir süreç olarak geçirebilirsiniz.

Bu sizin için bir rehabilitasyon süreci olarak ta gerçekleşebilir. Her ne olursa olsun farklı bir yoldan bir şifalanma olacaktır bu sizin için.

Ayrıca yaşantınızda adeta bir devrim yaparak; vicdanınızı ve kendi “özdeğerinizi” yeniden yapılandırabilirsiniz.

Eşinizin sağlığı için yepyeni bir yaşam stili benimseyebilir, tutulmadan sonra bu yolda farklı  bir başlangıç yapabilirsiniz. Hem yaşam stili, hem de beslenme alışkanlığı olarak sıra dışı bir adım atabilirsiniz.

Sağlıkla