Evet, tam 365 gün oldu darbe girişiminin, kalkışma olarak tokatlanalı.

Geçen 1 yılı değerlendirirsek artık terörün ve teröristlerin sınırları çok daha net çizildi. Terör örgütlerinin hangi ülkelerden destek gördüğü silah yardımı ve lojistik yardım aldığı halk tarafından net olarak biliniyor, bahse konu oluyor çok daha fazla sıklıkla.
Ülkemizde milliyetçilik ve vatanperverlik yükseldi.

Bireysel olarak karar verebilme yetisi ve hükmetme kabiliyeti olan kişiler makamlarda yer bulmaya başladı.

Ak Parti ikinci bir sayfa açarak ülkemizin kalkınmasına bir büyük el daha uzaktı, halkta “size güveniyoruz” diyerek referandumda  Başkanlık Sistemine “ Evet ‘’ dedi.

Peki, halkın bunca özverisine rağmen Fetö darbe terörüne karşı mücadelede yeterince azim gösterilip yol alındı mı? Burada benim sözüm; “Şehit ailelerin inşAllah vicdanına su serpilecek düzeyde Fetö örgütü ile mücadele ediyordur” olur. Siyasi kanat dışında Fetö Darbe terörü ile mücadelenin sağlam gittiğine inanıyorum.

Umarım Fetö’nün siyasi ayağına müdahale olunur, ki yakında zamanda siyasi kadrolarda da yenilemelere gidilecek. Şuan içinde arınma ve çözünme yapan tek parti Milliyetçi Hareket Partisi’dir.

Hakkaniyet ve direniş, şehitlerimizin ruhunun huzur bulması adına, son terörist yakalanana dek mücadeleye devam.
Siz 15 Temmuz Şehitleri bu geçen bir yılda açan çiceklerle çocuklar gülüyorsa ülkemizde, bu sizlerin şehadeti iledir.  Sizlere özleyerek minnettarız, ruhunuz şad olsun.