Bugün 15 TEMMUZ 2018 Pazar Güneş günü, Ay Aslan burcundayken güne başladık.

Ay saat 02:11’de boşluğa giriyor.

Ay boşluktayken; herhangi yeni bir iş başlatılmaması tavsiye edilir. Bunun yerine daha önceden başlamış olan işleri;  olaylara müdahele etmeden akışta kalarak takip etmek en doğru davranış şeklimiz olur. 

Çünkü Ay boşlukta ilerlerken;  enerjiler kontrol edilemez ve güçlü olur. Dolayısı ile olayların gidişatına müdahele edemez ve genelde çıkan sonuçlardan da hoşnut kalmayız.

Bu nedenle Ay boşlukta iken “akışta kalmak” en doğru davranış şeklimiz olur.

Ay saat 20:31’de Başak burcuna geçiyor.

Ay Başak burcundayken; hizmet konuları devreye giriyor. Detaylara önem verdiğimiz ve analitik zekamızı ön plana çıkardığımız bir gündeyiz. 

Ancak yine Başak burcunun özelliği olan “eleştirisel yanımızı” bugünlerde kontrol altına almalıyız. Yoksa aşırı eleştirilerimizden dolayı çevremize itici gelebiliriz.

Ayrıntılar içinde boğulmamaya özen gösterelim. 

Günü hijyene  yönelik değerlendirsek;  yaşadığımız alanı düzenlemek bu enerjinin olumlu kullanışı olabilir. Özellikle bahçeniz varsa bitkilerle ilgili enerji sarf etmek oldukça uygundur.

Alternatif tıp, şifacılık ve bitkilere yönelik çalışmalar bugün olumlu sonuç verecektir.

13 TEMMUZ 2018  GUNES TUTULMASINDA BURÇLAR-2

Teraziler ve yükselen Teraziler 

13 Temmuz 2018’de ile yılın ikici “Parçalı Güneş tutulması”  olarak gerçekleşen tutulmayı siz; onuncu eviniz olan “kariyeriniz” alanında yaşayacaksınız.

Dolayısı ile; yeni  bir kariyere başlangıç yapabileceğiniz fırsatlar doğabilir. 

Tutulmayı takip eden günlerde toplum önünde “koruyan, kollayan” bir duruş sergileyebilirsiniz. 

Kariyeriniz nedeniyle, partnerinizin kardeşi ile ilgili konular gündeme gelebilir.

Tututlma sonrası takip eden 6 aylık olan bu süreçte, çocuğunuzun sağlığı ile ilgili önemli olacak olan, “onu daha iyi anlayacağınız, empatik”, yeni bir yaşam stilini hayatınızda başlatabilirsiniz. 

Eşinizin ataları ve kökleri ile ilgili konular da bu tutulma sonrası, öne çıkacak konulardan.

Akrepler ve yükselen Akrepler 

13 Temmuz 2018’de ile yılın ikici “Parçalı Güneş tutulması”  olarak gerçekleşen tutulmayı siz; dokuzuncu eviniz olan “yüksek eğitim, yurtdışı işleriniz” ile ilgili alanda yaşayacaksınız.

Dolayısı ile; tutulma sonrası takip eden 6 ay içinde, yurtdışı ile ilgili seyahatler konusunda derin araştırmalar yapıp yüksek eğitim ile ilgili bir girişimde bulunabilirsiniz. Bu eğitim araştırma ve bilim üzerine olabilir.

Deniz aşırı bir seyahat tutulma sonrası gündeminize girebilir.

Arkadaşlarınızın gelecek projeleri ile ilgili, onlara empatik yaklaşımlarınızla yardım edebilirsiniz.

“Kardeşinizin düşmanları” konusu bu tutulma sonrasında, kardeşinizi “koruyup kollayacağınız” yeni yaşam stili ile bir başlangıç yapabilirsiniz. Kardeşinize “kol kanat gereceğiniz” bir süreç olabilir bu tutulma sonrası.

Yaylar ve yükselen Yaylar 

13 Temmuz 2018’de ile yılın ikici “Parçalı Güneş tutulması”  olarak gerçekleşen tutulmayı siz; sekizinci eviniz olan “ortak kazançlarınız” alanınızda yaşayacaksınız.

Dolayısı ile; yeni bir ortaklık başlatabilirsiniz bu ortaklık konusu, beslenme, güvenlik veya annelik veya çocuk bakıcılığı gibi konular üzerine olabilir.

Tutulmayı takip eden 6 ay olan süreç içinde, ödemeler gelir ve gider konularınızı yeniden düzenleyebilirsiniz.  

Kardeşinizin de sağlığı ile ilgili, yeni bir beslenme şeklini yeni yaşam biçimi olarak yaşantınıza dahil edebilirsiniz.

Ortağınızın “ koruyup, kollayan” imajı konusunda, tutulma sonrası yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

Oğlaklar ve yükselen Oğlaklar 

13 Temmuz 2018’de ile yılın ikici “Parçalı Güneş tutulması”  olarak gerçekleşen tutulmayı siz; yedinci eviniz olan “evlilik” alanınızda yaşayacaksınız.

Dolayısı ile; bekar olanlar yeni ciddi bir evliliğe adım atabilirler. Veya evli olanlar ise evliliklerine yeni bir yön vermek adına yeni bir başlangıç yapabilirler.

Evliliğiniz ve partnerinizle ilgili empatik ilişkiniz, bu tutulma sonrası gündeminizi oluşturabilir.

Ayrıca bu tutulma sonrası eşinizin imajı konusunda da yeni bir başlangıç yapabileceğiniz bir fırsat olacak önünüzdeki 6 aylık süreçte.Empatik yaklaşımınız ile ortağınızın kişisel gelişimine olumlu etkileriniz olabilir. Ona göstereceğiniz “koruyup kollayan” yaklaşımınızın onun yaşantısında yeni bir süreç başlatacaktır.

Kovalar ve yükselen Kovalar 

13 Temmuz 2018’de ile yılın ikici “Parçalı Güneş tutulması”  olarak gerçekleşen tutulmayı siz; altıncı ev olan “sağlık” alanınızda yaşayacaksınız.

Dolayısı ile; sağlıklı yaşam adına yaşamınızda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz

Sağlık konularınız ve evcil hayvanlarınızla ilgili konuların öne çıkacağı bir tutulma olacak bu sizin için. Takip eden 6 ay boyunca, “sağlıklı yaşam”adına yeni bir beslenme bicimini hayatınıza dahil edebilirsiniz.

Kardeşinizin yaşadığı yer ile ilgili, ona kol kanat germeniz ve onun hayatına “anaç” dokunuşlarda bulunmanız ile bu tutulma sonrası yeni bir sürece başlayabilirsiniz.

Bir arkadaşınızın kredi ve borç konusunda sizin yardımınıza ihtiyacı olabilir. Dolayısı ile onunla empati yaparak, ona yol göstermeniz, “kol kanat” germeniz  önemli bir girişim olabilir sizin için.

Balıklar ve yükselen Balıklar 

13 Temmuz 2018’de ile yılın ikici “Parçalı Güneş tutulması”  olarak gerçekleşen tutulmayı siz; beşinci eviniz olan “çocuk ve aşk” alanınızda yaşayacaksınız.

Dolayısı ile; tutulma sonrası ve takip eden 6 ay içinde duygusal ve hassas olduğunuz yeni bir aşka başlayabilirsiniz

Eğer çocuğunuz varsa; onunla “keyif aldığınız konularla ilgili,   bir spor veya sanatla” ilgili yeni bir başlangıç yapmanız muhtemeldir.

Bu süreçte şans oyunlarından yana veya borsa gibi yatırımlarınızdan da şansınız olabilir.

Eşinizin gelecek projeleri, tutulmadan sonra takip eden 6 ay boyunca gündeminizi oluşturacaktır.

Hayatlarında bir çocuk isteyenler, bu tutulma sonrası bazı girişimlerde bulunabilirler. Veya başka çocuklara “koruyucu anne olabilirler.

Sağlıkla

Özlem Çetinkaya YILMAZ

Danışmanlık Hizmetleri ve Astroloji eğitimi için lütfen

[email protected] ’a başvurunuz.

DUYURU:  15 Temmuz 2018’de başlayacak olan  Online olarak 3 aylık astroloji yaz kursuna katılabilirsiniz.

Haftada 24 saat olacak şekilde olan bu eğitimimizde, kendi (doğum haritanızı) horoskopunuzu astrolojik terimleri öğrenerek anlayacaksınız.

Bu eğitime katılmak isteyenler, lütfen [email protected] başvursunlar.