Bugün 14 TEMMUZ 2018 Cumartesi Satürn günü, Ay Aslan burcundayken güne başladık.

Ay Aslan burcuna geçince  takip eden günlerde, kendini ortaya koyma, show yapma, organizasyon becerileri, liderlik, yönetme, becerilerimizle ön plana çıkarız.

Ay Aslan’dayken ne yaparsak yapalım bunu dürüstlük ve açık olarak yaparız. Yani dostluğumuzda açık olur düşmanlığımızla.

Ve davranış ve tavırlarımızla da onaylanmak isteriz.

Onaylanmayan bir Kral kadar süngüsü düşmüş, hayal kırıklığına uğramış bir lider olamaz. Bu nedenle bu günlerde bu tip olaylarla da sıklıkla karşılaşacağız..

Bu günlerde bir kimlik ortaya koyarız. Egomuz da yüksektir çünkü doğru bu olduğunu savunuruz.

Her türlü şiddete karşı durmak isteriz Oba altından sopa göstermek bu günlerde en çok karşı çıktığımız durumdur.

Ancak gökyüzü öyle bir açıya gidiyor ki neredeyse bu hali ile Ay Aslan’ın tam tersine hareket edip, lider ve otorite konumunda ki kişilerin, bizim şuurlu tarafımızın aleyhine çalışan bir durum söz konusu olacak..

13 TEMMUZ 2018  GUNES TUTULMASINDA BURÇLAR-1

Koçlar ve yükselen Koçlar

13 Temmuz 2018’de ile yılın ikici “Parçalı Güneş tutulması”  olarak gerçekleşen tutulmayı siz; dördüncü ev olan “ebeveynler ve yaşadığınız yer olan” alanda yaşayacaksınız.

Dolayısı ile; tutulma sonrası takip eden 6 ay boyunca yaşadığınız yeri evinizi daha güvenilir ve barınılır hale getirebilirsiniz. Evinizde kendinizi “güvende” hissetmek sizin için bu tutulma sonrası önem kazanacak.

Ayrıca bu süreçte eşinizin kariyeri ile ilgili yeni bir başlangıçtan söz edebilirim.

Bu süreçte gelişebilecek olaylar nedeniyle; annenizin ve babanızın imajı için , “koruyup, kollayan”  ebeveynler olarak yeni bazı girişimler yapabilirsiniz.

Varsa evcil hayvanınızın sağlığı ile ilgili, tutulma sonrası bir anne gibi bakımınıza ihtiyacı olabilir. Sağlıklı yaşam için önemli adımlar atabilirsiniz.

Boğalar ve yükselen Boğalar

13 Temmuz 2018’de ile yılın ikici “Parçalı Güneş tutulması”  olarak gerçekleşen tutulmayı siz; üçüncü ev olan kardeş, kuzen ve yakın akrabalarınızla ilgili alanda yaşayacaksınız.

Dolayısı ile; tutulma sonrası takip eden 6 ay boyunca bir ticareti veya bir eğitimi yaşantınızda başlatabilirsiniz.

Ayrıca tutulma sonrası kardeş /kuzen veya yakın akrabalarınızın  ile ilgili bir “koruyup, kollama” konusu gündeme gelebilir. Onlara geçici bir annelik  konusu gündeme gelebilir.

Bu Güneş tutulmasının sizin için başka bir konusu ise; eşinizin yurtdışı seyahatleri, ticaret işleri ve yabancılarla olacak olan işler ile ilgili yaşantınızda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

İkizler ve yükselen İkizler

13 Temmuz 2018’de ile yılın ikici “Parçalı Güneş tutulması”  olarak gerçekleşen tutulmayı siz; ikinci eviniz olan “maddi ve manevi değerleriniz” alanında yaşayacaksınız.

Dolayısı ile; tutulma sonrası “değerleriniz” ile ilgili yeni bir anlayış ile kazanımlarınız konusunda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

Ayrıca eşiniz ortaklarıyla kazançları ile ilgili girişimlerini de bu süreçte başlatabilir.

Varsa çocuğunuzun bir kariyer fırsatı tutulma ve takip eden 6 ay boyunca gündem oluşturabilir.

Kardeşinizin bu süreçte sizin empatinize ihtiyacı olabilir. Ona daha yakın olarak onun hayatında daha “anaç” olacağınız bir süreç başlatabilirsiniz.

Bir arkadaşının evinin “güvenlik” konusu ilgilenmeniz gereken bir konu olabilir. Barınmak için onun hayatında  tutulma sonrası bazı girişimleriniz olabilir.

Yengeçler ve yükselen Yengeçler

13 Temmuz 2018’de ile yılın ikici “Parçalı Güneş tutulması”  olarak gerçekleşen tutulmayı siz; “imajınız” olan birinci ev alanınızda yaşayacaksınız.

Dolayısı ile; ; imajınızla ilgili bir takım yeni çalışmaların içine girebilirsiniz. Her zamankinden empatik görüneceğiniz, kendi imajınızla ilgili, “anaç” bir görüntü kazanmak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kendinize “vintage” olan bir giyim stili benimseyebilir, gardolabınızı yenileyebilirsiniz.

Varsa çocuğunuzun “yüksek eğitim” konusunda, yeni bir seçim yaptığını görebilirsiniz. Yurtdışı konusu gündeme gelebilir.

Yardımcılarınızın veya iş arkadaşlarının hayatlarında ki sorunlarına, özellikle kredi borç gibi ödeme ile olan sorunlarında, onlara yol gösterip “anaç” davranacak bir girişimde bulunabiliriz.

Aslanlar ve yükselen Aslanlar

13 Temmuz 2018’de ile yılın ikici “Parçalı Güneş tutulması”  olarak gerçekleşen tutulmayı siz;  on ikinci eviniz olan “kendi kişisel gelişim” alanınızda yaşayacaksınız.

Dolayısı ile; kendi kişisel gelişiminle ilgili “empatik” bir çalışmayı hayatınızda başlatabilirsiniz. Tutulmadan sonraki 6 ay veya 1 yıllık olabilecek olan bu süreci, kendinizi ve iç dünyanızı yenilerken, ruhunuzu dinlendirip, kendinizi yeniden şarj edeceğiniz bir süreç olarak değerlendirebilirsiniz.

Bu sizin için bir rehabilitasyon süreci olarak ta gelişebilir.

Eşinizin sağlığı için yepyeni bir yaşam stili benimseyebilir, tutulmadan sonra bu yolda farklı  bir başlangıç yapabilirsiniz. Hem yaşam stili, hem de beslenme alışkanlığı olarak sıra dışı bir adım atabilirsiniz.

Arkadaşlarınızla ilgili, sahip oldukları yani varlıkları ile “özdeğer”lerini ölçmeniz konusunda bir yüzleşme yaşayabilirsiniz.

Yani arkadaşlarınızı sahip oldukları ile değerlendirdiğinizi fark edebilirsiniz. Dolayısı ile tutulma sonrası kendi kişisel gelişim alanınızda, “özdeğer” ile ilgili önemli bir  adım atabilirsiniz. Bu farkındalık ile tutulmadan sonra, yaşama yeni bilinç ile bakabilirsiniz.

Başaklar ve yükselen Başaklar

13 Temmuz 2018’de ile yılın ikici “Parçalı Güneş tutulması”  olarak gerçekleşen tutulmayı siz; on birinci eviniz olan “sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız“  alanında yaşayacaksınız.

Dolayısı ile; sosyal çevreniz, arkadaş gruplarınız, üye olduğunuz dernekler veya kluplerde “annelik, koruyup, kollamak” üzerine sosyal bir proje olacak yeni bir başlangıçtan söz edebiliriz.

Gelecekle ilgili özellikle “annelik” üzerine bir takım sosyal projeleri, tutulma sonrası takip eden 6 aylık süreçte başlatabilirsiniz.

Varsa evcil hayvanınızın sağlığı ile ilgili bazı önlemler almak adına yeni bir beslenme stili belirleyebilirsiniz.

Tutulma sonrası kardeş/kuzen veya diğer yakın akrabalarınızdan birinin eğitimi ile ilgili bir yurt dışı konusu gündeminize girebilir. Kardeşinizin eğitim ile ilgili yeni bir adım atabilirsiniz.

 13 Temmuz Güneş Tutulmasının burçlarınıza etkisinin devamını yarın ki yazımda bulabilirsiniz.

Sağlıkla

Özlem Çetinkaya YILMAZ

Danışmanlık Hizmetleri ve Astroloji eğitimi için lütfen

[email protected] ’a başvurunuz.

DUYURU: 2 Temmuz 2018’de ve 15 Temmuz 2018’de başlayacak olan  Online olarak 3 aylık astroloji yaz kursuna katılabilirsiniz.

Haftada 24 saat olacak şekilde olan bu eğitimimizde, kendi (doğum haritanızı) horoskopunuzu astrolojik terimleri öğrenerek anlayacaksınız.

Bu eğitime katılmak isteyenler, lütfen [email protected] başvursunlar.