Hoo Hoo Hoo…Çam ağaçları… Hediyeler hediyeler…
Ne değişti dün 31 iydi. Bugün 1 i..
Kendimiz edip kendimiz bulduk. Güneş aynı, ay aynı, gezegen aynı. İyi seneler deyip geçen günlerin vebalini bu kez de bir sınır koyup ekleyip gidiyoruz. Birden bire yaşımıza yaş  ekliyoruz. Yazılı sözlü alıştığımız her zamanı değiştiriyoruz.
Ama dün ile bugün arasında pat diye ne değişebilir ki ?
Ne savaşlar biter, ne krizler, ne düşmanlıklar
Her şeyi bir gece de değişmiş gibi yapmıyor muyuz, vallaa sinir oluyorum. 
Ocak 2 de herşey bir hafta öncesi gibi kanıksanmış, o  heyecanla beklediğimiz günün sükut-u hayali. 
Alkol ve yemekten mideler kötü. Bol limonlu soda… Kazaya giden kurşunlar.
Sıkkınlık yine aynı. Yine terör, yine deprem, yine enflasyon. Benzine zam o da ne ekmeğe de… 
Hay Allah 2017 de romatizmalarıma da iyi gelmedi.
Neyin kafasıdır bu yeniyıl eğlencesi. Ayranı yok içmeye, tahtıravalli ile gider …. Derler atalar.
Yılın son günü gittiğim caz konseri benim için güzel bir değişimdi. Yani bana yılın başlangıcı o gündü … Hele de bir tanem kızımla bu günü paylaşmanın dayanılmaz keyfiyeti bana en güzel yılbaşı armağanı oldu.
CRR Caz Orkestrası eşliğinde, solist Elif Çağlar’ın güzel yorumu, solfej hocam şef Nail Yavuzoğlu’nun kendine özel beden diliyle yönettiği; Madalena, Libertango, Blue Rondo Alla Turk ve diğerleri… İçim coştu, ne savaş, ne hırs, ne para hiçbirini düşünmedik.
Bandoneon virtüözü Tolga Salman  Astor Piazzolla’nın Oblivion’u ile bizi CRR dan aldı başka yerlere götürdü.
Yeni yıl konseri bize Louis Armstrog’dan başlayarak Astor Piazzolla'ya uzanan   caz müziğinin dünyaca sevilen parçalarını zengin, renkli ve baştan sona nostaljik titreşimlerle dolu çok keyifli bir program yaşattı.
Bu arada konserin Elif Çağlar ‘ın dışındaki solisti bandoneon virtüözü Tolga Salman , son yıllarda verdiği başarılı konserlerle bandoneon tutkusunu geniş çevrelere taşıyan önemli bir isimmiş öğrenmiş oldum.
Yeni bir başlangıç hepimize başka başka zamanlarda oluyor. Ben sanatın her dalı ve müzikle başladığınız yıllarınız olsun dileklerimle bu yılın son yazımı tamamlamak istiyorum.
Bir gitarın tınısıyla da yeniden doğabiliyorsanız, yıllara meydan okuyabilirsiniz. Bedeninizi ruhunuzun akışına bırakın yıllar akıp gitsin! Çünkü ruh yaşlılık bilmez, bedendir ihanet eden…