Bugün, 1 Şubat 2018; Perşembe Jüpiter günü, Ay Aslan burcundayken güne başladık.

Ay Aslan burcuna geçtiğinde kimliğimiz ortaya koyarız. 

Organizasyon becerimiz ve yeteneklerimiz ile dikkatleri üzerimize çekeriz.

Bugünlerde kendimize güvenimiz tavan yapar. 

Gruplara liderlik eder, ilişkilerimizde cömert ve cesurca davranırız. 

Ay Aslan’dayken herkes ilişkilerine “zerafet” getirir.  

Son derece açık her şeyi ortaya koyarak davranırız. Gizliliklere de bu günlerde yer vermeyiz. Her şeyi açıklıkla yaparız. Aslan doğası gereği dürüstlük sergilemek zorundadır. 

Bu nedenle gizli kapaklı işlere de itirazımız vardır.

Ay Aslan’da iken ortaya çıkan; olaylar nedeniyle skandallar da yaşanır.

Saat 22:13’den itibaren Ay Başak burcuna geçiyor.

31 OCAK 2018 AYTUTULMASININ BURÇLARINIZA ETKİSİ-1

Bu Tutulma sabit burçları daha çok etkileyecek. Sabit burçtaki tutulmalar kalıcı olarak değişecek kadersel olayları hayatımıza getirir.

Bu sabit burçlar Aslan, Kova, Boğa ve Akreptir.

11 derece konumlarında olanları 5 derece tolerans ile etkileyebileceğinden söz edebiliriz.

Ocak sonu ve Şubat başı doğan Kovalar,

Temmuz sonu, Ağustos başı doğan Aslanlar,

Ekim sonu, Kasım başı doğan Akrepler ve Nisan sonu Mayıs başı doğan Boğa burçları 

daha çok etkilenecekler. 

Koçlar ve yükselen Koçlar 5

Siz; 31 Ocak 2018’de Ankara saati 16:26 ile 11°37’/Aslan burcunda meydana gelen “Tam Ay tutulmasını”, çocuklarınız, aşklarınız, yaratıcılığınız, yetenekleriniz ve hobileriniz alanında yaşıyor olacaksınız.

Çocuklarınızla ilgili kararsız kaldığınız henüz netleşemediğiniz bazı konularda bu tutulmadan sonra bir karara varabilirsiniz. 

Çocuk sahibi olmak isteyenler için de destekleyen enerjiler devrede.

Aşkınızla ilgili bilmediğiniz bir takım konular tutulma sonrası açığa çıkabilir. Yepyeni bir aşk ilişkisini de müjdeleyebilir bu Ay Tutulması.

Sizin daha önceden farkında olmadığınız bir yeteneğiniz veya sanatsal yaratıcılığınız ile ilgili tutulma sonrası, bu yanınızı geliştirmek üzere bir karara varabilirsiniz.

Bunlardan başka şu konulara da ışık tutabilir Ay Tutulması. Yani daha önceden bilmediğiniz bazı konular gözler önüne serilebilir. 

Bunlar:

  • Ailemin parası
  • Kardeşimin eğitimi, kardeşimin ticareti, 
  • Eşin gelecek umutları, 
  • Ortağımın kariyeri, 
  • Patronumun ortakları, ortak kazançları,

ile ilgili konular olabilir.

Boğalar ve yükselen Boğalar 4

31 Ocak 2018’de Ankara saati 16:26 itibari ile 11°37’/Aslan burcunda meydana gelen “Tam Ay tutulmasını” siz; “ev, yaşanan yer, aile, ebeveynler, atalar, kökler ve vatan toprakları”  alanında yaşıyorsunuz.

Eviniz ile ilgili bir türlü karar veremediğiniz dekor veya tadilat durumu, tutulma sonrası açığa çıkan konularla netleşmenizi sağlayabilir. Dolayısı ile takip eden aylar içinde evinizde yeni bir dekorasyon söz konusu olabilir. Taşınma da bu tutulma sonrası netleşen kararlarınızdan olabilir.

Anne ve babanızla veya köklerinizle ilgili daha önceden bilmediğiniz bazı konular Tutulma etkisi ile açığa çıkabilir. Dolayısı ile köklü ve isimli olan atalarınızın bilinmeyen  taraflarını bu Ay Tutulmasından sonra öğrenebilirsiniz.

Kariyer alanınızdan da bu tutulma sonrası bazı konular skandal şeklinde ortaya çıkabilir. Yeni bir iş söz konusu olabilir.

Daha önceden  net olamadığınız bir çok konuda, takip eden 6 ay- 1 yıl içinde, bir karar varmanızı sağlayacak olaylar gelişir. 

Her şekilde sağlam bir şekilde ayaklarınızın yere basmasını sağlayacak kararlar alacaksınız.

İkizler ve yükselen İkizler 3

31 Ocak 2018’de Ankara saati 16:26 itibari ile 11°37’/Aslan burcunda meydana gelen “Tam Ay tutulmasını” siz; “kardeş, kuzen, kardeş yerine koyduklarınız, komşu ve yakın çevrenizi” içeren konular alanında yaşıyor olacaksınız. 

Bundan başka ilgilendiğiniz, “eğitim, basın, yayın, reklam, pazarlama ve ticaret konuları” ile de ilgili bir netleşme söz konusu olabilir. Tutulma sonrası ne yönde gitmek isteyeceğinize karar verebilirsiniz.

Kısa seyahatler gündem oluşturabilir.

Dolayısı ile; fikirlerinizle ve sözlerinize kendinizi ortaya koyduğunuz yakın çevreniz içinde dikkatleri üzerinize çekeceğiniz bir Ay Tutulması yaşayacaksınız. 

Ayrıca özellikle medya ve haberleşmede açığa çıkan bazı haberler, ortalığa düşen dedikodular sayesinde bazı skandallar da söz konusu olabilir.

 ile bir netleşme ve karara varma durumu yaşayabilirsiniz. Dolayısı ile sizde atacağınız adımlarınızda netleşebilirsiniz.

Ayrıca varsa çocuğunuz sosyal çevresinde ki popülerliği ve üye olduğu gruplarda ki yaratıcılığının bu tutulmadan sonra açığa çıkacağı ve dikkatleri üzerine çekeceğine şahit olabilirsiniz.

Yengeçler ve yükselen Yengeçler 2

31 Ocak 2018’de Ankara saati 16:26 itibari ile 11°37’/Aslan burcunda meydana gelen “Tam Ay tutulmasını” siz; “maddi ve manevi değerleriniz” alanında yaşayacaksınız.

Tutulmanın etkisini daha çok psikolojik olarak hissedeceğiniz, bir “özdeğer” sorgulaması ile yüzleşeceğiniz bir tutulma yaşayacağınızı söyleyebilirim.

Dolayısı ile; tutulma esnasında ve takip eden 6 ay boyunca açığa çıkan durumlar neticesinde,  “değerlerimiz” netleşecek. Bir takım farkındalıklar yaşayabilirsiniz.

Kendinizi tutulma esnasında huzursuz hissedebilirsiniz. Ancak içgüdüsel olarak dışarı sızan duygularınızı önemseyin. Çünkü bu etkiler kadersel ve evrenin mesajını taşıyorlar. Bunlara odaklanırsanız, evrenin size vermek istediği mesajı çözebilirsiniz. Ancak bunun için sakin ve dingin olacağınız bir Ay Tutulması yaşamalısınız. 

Kendinizi dinlediğiniz bir gün olmalı. Siz “özdeğeriniz” konusunda bir takım farkındalıkları bu 1 yıl içinde yaşayabilirsiniz.

Ayrıca beslenme ve barınma konularıyla birlikte sağlık konuları da bu tutulmanın konularından olabilir.

Aslanlar ve yükselen Aslanlar 1

31 Ocak 2018’de Ankara saati 16:26 itibari ile 11°37’/Aslan burcunda meydana gelen “Tam Ay tutulmasını” siz; “kendiniz ve imajınız” alanında yaşayacaksınız.

Dolayısı ile; bu Ay tutulmasında karakteriniz ve kimliliğiniz ile ilgili, sizi tanınır yapan olaylar söz konusu olup, toplum önünde ki imajınızı açığa çıkaracak olaylar yaşanabilir. 

Bununla birlikte sağlam, ayakları yere basan bir duruş sergileyebilirsiniz.

İlişkileriniz ile bu tutulma sonrasında daha önceden göremediğiniz bazı konular  netleşebilir. Artık ilişki olarak birbirilerine verecek bir sevgisi veya herhangi bir enerjisi kalmamış olanlar birbirlerinin hayatlarından kopabilir.

Ayrıca bu süreçte ego kontrol altında tutulmalıdır.

Kalp sağlığınızla ilgili de dikkatli olmanız gerektiği anlaşılıyor.  Kaslarınızla da ilgili bazı sağlık sorunları kendini artık “bilinir” durumda açığa çıkarabilir. 

Dolayısı ile bu Ay Tutulması sonrası daha önce bilmediğiniz bazı kalp sorunlarınızla da yüzleşebilirsiniz. Ayrıca dişi organlar ile ilgili sağlık konuları da gündem olabilir.

Bu tutulma ayrıca çocuğunuz yüksek eğitimi ile ilgili netleşmesine ışık tutabilir. Eğitime yurt dışında devam edilebilir. Daha önceleri olgunlaşmamış konular tutulmanın etkisi ile netleşebilir.

Bu tutulma ayrıca eşinizin düşmanlarının kim olduğu ile ilgili, bir açığa çıkış durumları da yaşatabilir.

Aslanlar saçları ile ilgili bazı değişimler yapabilirler.

Başaklar ve yükselen Başaklar 12

31 Ocak 2018’de Ankara saati 16:26 itibari ile 11°37’/Aslan burcunda meydana gelen “Tam Ay tutulmasını” siz; “iç dünyanız ve kişisel gelişim” alanınızda yaşayacaksınız.

Dolayısı ile kendi kişisel gelişiminizde aldığınız kararlarda bir netlik kazanacaksınız. Kişisel gelişim ile ilgili her detayı tek, tek inceleyeceğiniz ve bir takım farkındalıklarla kendi kişisel gelişiminize katkılar sağlayacağınız bir 6 aylık süreç bekliyor sizi.

Ay Tutulmaları Dolunaylar olduğundan, daha önceden farkında olmadığınız bir çok konuya ışık tutar ve gözler önüne serer. Yani bilmediklerinizi öğrenebilirsiniz? Farkına varacaklarınız kadersel olduklarından sizde biraz da şok etkisi yaratabilir.

Yaşayacağınız yüzleşmelerle, tecrübeler edinip; tekamülünüzde basamakları çıkmanız için gerekli olan tecrübeler de olabilir bu yaşadıklarınız.

Kadersel olduğundan geleni kabul etmek, yaşamak ve gerekli dersi çıkarmak önemlidir.

Siz yaşadıklarınızdan; kendi “öz eleştirinizi” de dürüstçe yapıp, aldığınız derslerle bir olgunlaşma süreci yaşayabilirsiniz. Ayrıca bu bir yıl içinde yaşadıklarınız gözlerinizdeki perdeyi indirecek.

Tutulma sonrası sürecek olan 6 ay kendinizi dinlendirmek ve şarj etmek için değerlendirebilirsiniz..

Eşinizin sağlık sorunları ile de, o güne kadar bilmediğiniz bir sağlık sorununa bu ay tutulması ışık tutar.

Yarın: Burçlara devam ediyoruz.

Sağlıkla