Sevgili Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar;

Geçtiğimiz günlerde Film-San Vakfı'nın Manevi Katkılarıyla Vizyon Ajans'ın Sahibi Sayın Atilla Kaplakarslan'ın önderliğinde, Vatan Şaşmaz ve Ceren Kaplakarslan'ında sunumlarıyla 1. Sinema Güzeli Yarışması Yeşilköy Wow Hotel'de gerçekleşti. 14 erkek ve 14 kız arasındaki finalistlerden sektördeki önemli jüri üyelerininde oylarıyla gecede Sinemanın Kral ve Kraliçesi seçildi.

Jüride Film-San Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Oyuncu Engin Çağlar, Avşar Film'in sahibi Yapımcı Şükrü Avşar, Oyuncu Salih Güney, Taşbebek Gönül Yazar, Klass Magazin Sahibi Muammer Kapucuoğlu, Sinema Yazarı&Şarkıcı Ömür Gedik, Oyuncu Wilma Elles, Oyuncu Tamer Karadağlı, Oyuncu Şoray Uzun, Bsk Yapım ve Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi Sahibi Yapımcı Çağrı Bingüller, Şarkıcı Kendi, Ntc Medya Sahibi Mehmet Yiğit Alp yer aldılar. Erkeklerde 1.liği 1995 doğumlu Orhan Öztürk, kızlarda ise 1.liği 1997 doğumlu Dilara Gülsün Meydancı kazandı. Yeşilçam Güzeli ise 1995 doğumlu Kağan Ağca oldu.

Gecede Yaşam boyu onur ödülü Halit Kıvanç, Erdoğan Engin ve Nuri Alço'ya verildi. Gece'ye Yeşilçam Sanatçılarından 1962 yılında Ses Dergisinin Bayanlarda 1.si olan Devlet Devrim, Nilüfer Aydan, Teoman Ayık, Nermin Denizci, Deniz Erkanat, Fatih Mühürdar, Aynur Aydan, Usta Müzisyen Namık Taşpınarlı, Film-San Vakfı Müdürü Kıvanç Terzioğlu olarak ben ve İnanç Terzioğlu katılanlar arasında yer aldı.  Ömür Gedik, Kendi, İman ve Kamuran Akkor'da şarkılarıyla  geceye renk kattılar.

Saygılarımla...

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın...

Kıvanç Terzioğlu