Fenerbahçe'de şimdilik küçük gözüken ancak ilerleyen haftalarda ciddi sıkıntı yaşatacak problemler var.

Takım olarak kalite üst seviyedeyken oyuncu sayısının fazla olması,kadro oluşturmakta ister istemez Pereira'nın kafasını karıştırmakta.Takım dizilişinde gözle görülür sıkıntılar var.

 

****

 

Çaykur Rizespor karşısında, ilk yarı neredeyse tek net pozisyonda Fenerbahçe golü buldu ama öyle böyle bir gol değildi.Ligimize her sezon yıldız oyuncular gelir gider ancak bu şekilde estetik golleri gördüğümüz pek söylenemez.Tüm Fenerbahçe taraftarlarının merakla beklediği Nani & RVP iş birliğini Çaykur Rizespor karşısında görme fırsatı yakaladık.

 

****

 

Savunmada maç boyunca beklenilen performası sergileyemeyen Kjaer ve Alves ikilisinin yaptığı hataları gecenin başarılı ismi Volkan Demirel, tek başına kapattı.Akıllara şu soru da gelmedi değil,ya Volkan gününde olmasaydı? Geçen hafta penaltı atışı için Hikmet hoca ile tartışan Kweuke,penaltı atışını Deniz'e attırması ve Volkan'ın uzanacağı köşeyi iyi tahmin etmesi ile Çaykur Rizespor'un penaltı atışından yararlanamaması maçın kaderini değiştirdi.

 

****

 

İkinci yarının başında  Alper - Fernandao değişikliğinin ardından oyunun kontrolü Fenerbahçe'ye geçti.Takım,hücumu seven oyunculardan kurulu olmasına rağmen,beklenilen pozisyon zenginliğini üretemedi.

 

**** 

 

Alper'in hatasından sonra Fenerbahçe'nin kalesinde beklenmedik bir anda golü görmesi, bütün planları alt üst etti.

 

İlerleyen haftalarda,takımda toparlanmama durumu söz konusu olduğunda,bütün baskının Vitor Pereira'nın üstüne kalacağını bizden çok kendisi iyi biliyordur...

 

Siz değerli okurlarımız görüşleriniz ve önerilerinizi Twitter hesabımdan (@EkremKonur) bana iletebilirsiniz